ADIK FIRDAUS OKU PERNAH JADI VIRAL DITEMUI KURUS KERING MENINGGAL DUNIA

14.10.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

ADIK FIRDAUS OKU PERNAH JADI VIRAL DITEMUI KURUS KERING MENINGGAL DUNIA. Innalillahhiwainnalillahhirojiun.. Darinya kita datang dan kepadaNya jua kita kembali. Terbaca Update terkini Berita harian Online Adik Firdaus OKU yang pernah menjadi hangat kisahnya di temui dalam rumah kosong yang kotor dalam keadaan kurus kering & bersalut najis akibat di kurung ibu kandungnya sendiri. Cerita tentang adik Firdaus memang mendapat perhatian ramai termasuk pengguna media sosial. Ramai yang bersimpati & mengecam tindakkan ibunya yang membiarkan remaja tersebut tinggal sendirian dalam rumah kotor & terbiar.

Sumber Berita Harian

Kini Firdaus mungkin dalam perjalanan ke syurga selepas di sahkan meninggal dunia akibat sawan tengahari tadi. Semoga kehidupan abadi Firdaus lebih bahagia dari di dunia. Takziah kepada seluruh ahli keluarga Arwah adik Firdaus. Semoga Allah cucuri rahmat keatasnya. Marilah kita sama2 sedekahkan Al Fatihah

2 comments:

  1. Sedihnya.. dari Allah kita datang, kepada Allah kita kembali.
    Al fatihah

    ReplyDelete
  2. Innalillah...insyaallah syurga sedang menanti insan istimewa ini.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *