SERAM! VIDEO BERHANTU YANG DI RAKAM 20 TAHUN LALU

26.10.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

SERAM! VIDEO BERHANTU YANG DI RAKAM 20 TAHUN LALU. Walaupun kesihatan aku ni tak berapa kategori sihat sepenuhnya tapi mood nak memomokkan orang dengan cerita seram tetap On katanya. Jadi bagi mengisi slot seram serik malam ni marilah kita mengupas kupis & kopek sebuah cerita seram yang melibatkan satu pita video 20 tahun yang lalu..


sebelum aku cerita lebih lanjut.. Cuba bayangkan sesuatu yang menyeramkan dalam pita video tersebut dapat berinteraksi dengan anda, gamaknya hangpa tunggu dok menyembang lagi dengan dia atau buka langkah seribu? Kalau aku orang kena rasuk aku boleh lagi dok interview la setakat dia menyembang tak bertindak agresif sebab aku ada pengalaman menyembang dengan orang yang tengah kena rasuk. Best pulak dengar dia dok cerita. Habis semua cerita sejarah, keturunan bagai dia cerita. Tapi dalam keadaan terkawal. takde la meronta atau cuba cederakan orang. Tapi kalau dah sesuatu yang di panggil 'Makhluk ghaib' berinteraksi melalui video tape ni.. Tak tau la wujud ke tidak perkara macam tu. tapi katanya ada berlaku. Aku tak berani kata aku berani bersembang dengan dia.. hahaha

Alkisahnya.. 2 lelaki jumpa satu pita video seram yang berusia 20 tahun. Bukan filem seram tapi satu aktiviti berbentuk paranormal jugak la. Secara detailnya tak dapat la nak cerita tapi korang boleh tengok video trailer Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension kat sini >> Video! Bila Sesuatu Yang Menyeramkan Dalam Pita Rakaman Boleh Bercakap Dengan Anda <<

Awas! Yang penakut tahap tak boleh kawal emosi tu tengok biar ada teman kat sebelah. Takut ter histeria pulak lepas tengok video tu. Kalau yang rasa berani boleh la test keberanian anda dengan menonton Paranormal Activity ni.

1 comment:

  1. Paranormal activity memang semua seram..kat kixHD memang tiap kali dia tayang akak tak tengok habis.hahah..seram giler..yang kelima seram juga rasanya..tunggu je nanti ..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com