VIDEO AHLI SILAP MATA TERPOTONG KEPALA ISTERI SEMASA BUAT PERSEMBAHAN

13.10.15 Suria Lekatlekit 7 Comments

VIDEO AHLI SILAP MATA TERPOTONG KEPALA ISTERI SEMASA BUAT PERSEMBAHAN. Inilah silap mata paling ngeri aku pernah tengok rasanya. mana tak ngerinya kalau dah sampai ada yang mati terpotong kepala. Dah tak silap mata sangat la tapi silap magician tu bila trick dia tak jadi. Tu la bahayanya sebuah persembahan silap mata kalau melibatkan benda2 tajam & aksi bahaya ni

Sumber Google. Sekadar hiasan

Mungkin ramai dah pernah tengok video ni & tak mustahil ada yang tak tahu kisah seorang ahli silap mata yang terpotong kepala seorang pembantunya merangkap Isteri dia yang baru di kahwini 3 bulan dalam satu persembahan silap mata. memang ngeri giler.. Korang tonton sendiri kat video ni


Silap mata cuma satu trick jer.. Bukan ada kuasa luar biasa apa2 pun. Jadi kalau tersilap langkah memang boleh mengakibatkan kecederaan & kematian. Sebab tu Perancangan kena buat betul2 agar semasa persembahan kesilapan macam ni tak berlaku. Semasa persembahan berlangsung ahli silap mata memang tak sempat nak periksa dah kedudukkan orang2 yang menjadi model silap mata dia dalam keadaan selamat ke tidak. yang di fikir semuanya berjalan seperti yang di rancang. Bila berlaku kesilapan kecil pun tak mustahil akan menyebabkan kemalangan ngeri macam ni.

Bukan mudah nak jadi ahli silap mata profesional ni. Kita yang nak buat magic amatur pun tak lepas lagi jangan cuba2 la nak buat silap mata tahap profesional macam ni. Yang pro pun boleh terbuat silap. Kalau korang nak tengok trick yang selalu ahli silap mata buat meh tengok kat sini >> Juara Silap Mata Dunia Bongkar Trick Magic paling senang & mudah <<

Moral of the story.. Nak buat sesuatu pastikan kita mempunyai kepakaran dalam perkara atau bidang tersebut. Faktor keselamatan adalah paling penting untuk elakkan sebarang kejadian tak di ingini berlaku. Kalau rasa tak pandai nak buat magic tapi nak jugak buat magic.. kau buat magic sorok syiling belakang telinga je la. Paling2 pun syiling tu jatuh & hilang je. Jangan cuba2 nak buat magic potong memotong macam dalam video tu walau model kau guna seekor cicak sekalipun.

7 comments:

  1. siannye isteri di dah bagi signal kot pakai tangan tapi somi dia perasan...ngeri beb akak siap tengok dari celahan jari je sambil kecik kan mata....

    ReplyDelete
  2. Hah, tengoklah buka blog ni dari pagi tadi sampai nak balik kerja baru sempat singgah. Aduhai.... sambung komen jemaah lain harilah ya, Suria ^_^

    Ish, tak sanggup akak nak tengok sampai habis! Scarylah, macamana boleh buat silap! Menggelupur si isteri tapi awat suami dia confident gila? Tak pasal-pasal nyawa isteri melayang....

    ReplyDelete
  3. ok..tak mau tengok..hahaha...pening darah pulak akak nanti..eeii..ngeri rasanya walaupun tak tengok..hahahha

    ReplyDelete
  4. ok..ini memang betul2 ngeri...kesiannya kat isteri tu!

    ReplyDelete
  5. Ya Allah ya tuhanku...
    Rasanya dia dh bg sign kat hubs dia jangan potong kan..nmpk tgn dia dok kepak2..laki dia xperasan ke

    ReplyDelete
  6. Erk... Menyesal ke tidak tu... Huhu... Kalau den menyesal dah.. Tak buat silap mata lagi dah..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com