GAMBAR PERNIKAHAN SHAHEIZY SAM & SYATILLA MELVIN

8.2.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

GAMBAR PERNIKAHAN SHAHEIZY SAM & SYATILLA MELVIN. Almaklum la orang tengah mood cuti maka blog puaka jadi blog retis sekejab. Nak tulis cerita seram time orang tengah bercuti memang tak ada sapa nak hadap sangat. Orang yang bercuti tak kemana mana macam aku ni je masih hadap blog. Nak buat macam mana masih tak berkesempatan nak holiday even balik kampung pun tak sempat lagi.

Semalam dah tayang2 gambar majlis bertunang & berinai sam & syatilla malam ni meh la kita tengok gambar depa nikah pulak kat Penang sana nu.. Almaklum pengantin perempuan orang penang.

Dah selamat jadi suami orang. Jangan menangis gegadis di luar sana

Yang aku perasan si Sam ni memang dari sejak semalam dia rajin sungguh dok selfie.. ambil video & snap gambar dari smartphone dia. Mungkin dia memang suka bergambar kot. Apapun dedua sama cantik sama padan. Tak ada cacat cela kat mana2 pasangan ni untuk jadi pertikai. Almaklum la.. Manusia ni kadang datang majlis nikah orang ada je tak kena. Pengantin lelaki hensem, pengantin perempuan kurang lawa pun depa mula nak buat spekulasi. Kalau pengantin laki tak ensem tapi pengantin perempuan comel mula la nak kata tu mesti kaya... Padahal kadang2 soal hati ni susah kita nak ramal.

Apapun Allah dah tulis jodoh mereka. Sampai bila atau setakat kita doakan je la sehingga ke akhir hayat bersambung ke syurga. Jadi untuk tidak membebel dengan lebih lanjut mai la tengok gambar2 depa nikah tadi..



Pada peminat shaheizy sam atau syatilla melvin jangan ada yang menangis bawah bantal pulak lepas ni yer.. Redha kan jodoh mereka. Hangpa tak payah berangan sangat la kan.. Kembali la ke alam nyata tak payah hidup dalam drama cinta melayu sangat. hahaha

Punyalah nakal anak mak ni.. sempat dia prank bini dia lepas akad nikah

Sam & Tilla dah selamat di ijabkabulkan. Lepas ni mesti nak honeymoon. honeymoon tak semestinya pergi bercuti. Dalam bilik pun honeymoon jugak. Elok sangat la mana2 pasangan dah berkahwin kalau nak honeymoon mungkin perlukan benda ni untuk lebih bahagia bila bersama. Kenapa beli sekarang? Sebab sekarang tengah buat sale sempena Valentine.. Siap ada free gift lagi couple t-shirt. Tapi Awas! Untuk pasangan yang dah berkahwin je boleh guna.. sebab yang berkahwin je halal buat hubungan kelamin. Nak tahu produk apa meh tengok sini >> Valentine Day Sale Untuk Pasangan Suami Isteri rasa lebih bahagia bila 'bersama' <<

Apapun selamat pengantin baru buat Sam & Tilla.. Selamat menempuh kehidupan yang lebih mencabar selepas ni.

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com