HOTEL EKSOTIK UNTUK YANG NAK BER EROTIK BERSAMA PASANGAN

5.2.16 Suria Lekatlekit 2 Comments

HOTEL EKSOTIK UNTUK YANG NAK BER EROTIK BERSAMA PASANGAN. Esok dah mula cuti panjang sempena Chinese New Year. Ada yang dah siap plan nak buat apa sepanjang cuti ada yang sampai sekarang takde perancangan nak buat apa atau pergi mana mana. Sebab awal tahun ramai yang ambil peluang berkahwin mungkin masa kawen tak ambil cuti panjang. Ni la time nak pergi honeymoon.


Bila nak pergi honeymoon ni mesti la nak duduk tempat yang jauh dari kesibukkan manusia.. tempat yang tenang & suasana yang romantik. Nak pergi jejauh sekarang dengan virus zika bagai tengah menyerangkan. Pergi negara seberang dah la.. Selain save budget mungkin boleh dapat tempat penginapan yang eksotik lagi erotik katanya... hahahaha. yelah.. pasangan pengantin baru mesti la nak pergi tempat2 yang ada aura erotik katanya. Kata nak berbulan madu takkan nak tempat yang buat masing2 jadi stress & bergaduh pulak. Erkk.. kang ada yang tak faham apa tu erotik.  erotik ni membangkitkan nafsu syahwat/ ghairah/ berahi..

Salah ke nak pergi kat tempat2 yang boleh buat pasangan baru kahwin atau pasangan yang nak sambut anniversary kat tempat2 yang menghairahkan? Tak salah.. asalkan tempat tu bukan tempat maksiat & kita pergi pun bukan dengan tujuan nak buat maksiat. Kalau setakat hotel untuk menginap tak jadi hal pun untuk mengeratkan kasih sayang antara suami isteri kan

Jadi yang mana merancangan bulan madu atau merancang percutian bersama pasangan elok la korang tengok hotel hotel berkonsepkan eksotik yang mungkin menambahkan erotik anda kat sini >> 16 Hotel Berkonsepkan Eksotik di Bali Yang Mungkin Buat Anda Terkesima <<

Apapun selamat bercuti pada semua. Yang nak merancang aktiviti erotik bersama pasangan masing2 tu selamat beromantika di tampoi yer... hak hak hak... (gelak nakal). Ok Makcik nak ber kosmetik kejab. Tu la kerja makcik hari hari. hahahaha

2 comments:

  1. cuti CNY dua hari jah xpergi mana2 pun

    ReplyDelete
  2. Cuti ni tak bercuti la... Kurang bajet awal tahun..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!