TAWARAN PANAS! BOOK 1 MALAM DAPAT FREE 1 MALAM

27.2.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

TAWARAN PANAS! BOOK 1 MALAM DAPAT FREE 1 MALAM. Tu dia offer sempena apa ni. Book 1 malam dapat free lagi 1 Malam. dah macam sale kat mall pulak. Hot & spicy tawaran macam ni kan? Bayar satu dapat dua sapa tak nak. Boleh la menikmati sepuas puasnya. 2 hari tu golek2 dalam bilik rasanya dah cukup puas kot. Dah tu kat Thailand pulak makin menjadi jadi la. Almaklum la Thailand kan? Apa yang tak ada.. hehehe


Cerita apa pulak puas tak puas dalam bilik ni. Hang biar betul lekatlekit OOi.. Sejak bila jadi ibu ayam pulak ni. Hahahha... Apa pulak ibu ayamnya. Dah ada promosi baik aku share je la dengan hangpa. Salah ke? Benda baik memang kena share ye dak?

Mesti ramai tertanya tanya apa benda yang book 1 Malam dapat free 1 malam lagi. Dah tu kat Thailand pulak. Ni cerita malam2 ni memang sensitif sikit katanya. Hangpa ni.. Asal malam ja mesti fikir projek 1 night stand jer. Cuba positifkan sikit kepala hotak hangpa tu. Tapi tawaran ni memang baik punya. Nak2 lagi yang memang ada plan nak pergi Thailand. Elok la grab terus offer ni.

Kalau hangpa ada niat nak one night stand tu aku tak campur la tapi memang offer ni Book 1 malam dapat 1 malam free. Berminat nak rebut tawaran hangat ni sila tengok kat sini >> Wajib Grab!Promo Beli 1 Malam, Percuma 1 Malam << Manatau nak Ber'Isteri'rehat ke? memang sangat sesuai untuk golongan yang jarang2 ber'isteri'rehat.

Apapun selamat ber'isteri'rehat buat anda semua di hari minggu ni. Aku hari2 pun isteri & rehat so takde beza sangat la dengan hari minggu & hari biasa hahaha. Cuma hari minggu kebiasaannya aku akan banyak bergerak sikit nak2 singgah kat Mall. Jadi istilah Isteri & rehat aku hari minggu ni kurang berbanding hari biasa hahahaha.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!