TERBONGKAR! INILAH RUPA SEBENAR 10 WATAK DALAM FILEM OLA BOLA

6.2.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

TERBONGKAR! INILAH RUPA SEBENAR 10 WATAK DALAM FILEM OLA BOLA. Tengok kemain ramai yang puji Filem Ola Bola. Katanya Filem Ola bola mencecah 2.5 juta dalam masa empat hari. Boleh tahan sambutan filem Ola Bola ni kan?


Filem Ola Bola ni mengisahkan tentang pasukan bola sepak negara era 80an yang pernah layak ke sukan olimpik moscow. Mesti peminat bola sepak ramai yang serbu panggung nak tengok filem ni kan. Almaklum la pencinta bola sepak mesti nak tengok macam mana kehidupan pemain bola sepak sekitar tahun 80an. Yang pastinya takde la macam sekarang... Jadi selebriti sukan penuh dengan gosip & kontroversi. Pemain bola sepak dulu.. takde nak terlibat skandal dengan retis bagai.

Filem ni jugak di katakan berdasarkan kisah benar tentang perjuangan pasukan bola sepak negara untuk bangkit daripada kekecewaan, sekali gus muncul wira negara pada era 80an. Katanya ada babak babak yang menyentuh perasaan membuatkan penonton menitiskan airmata. Filem ni bukan hanya bercerita pasal bola sepak malah mesej tentang Persahabatan, setiakawan, cinta, kesedihan, semangat cintakan negara dan kegembiraan diadun sebati dalam satu filem. Bunyi review dari ramai orang memang macam best je filem ni.. So, korang boleh la pergi tonton.


Tapi ramai yang tak tahu. Sesuatu yang ramai tak tahu tentang Ola Bola yang sebenar. Nak tahu meh tengok kat sini >> Korang Mesti tak Percaya, Inilah Rupa Sebenar 10 Watak Filem Ola Bola 'In Real Life'<<

Moral of the story.. tetiba rasa macam nak tengok je filem ni. Pertama bukan terbitan MiG. Kedua barisan pelakon dia macam best. Ketiga sebab banyak review yang puji filem ni memang best. Tunggu keluar dvd jer...

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com