GEL YANG MAMPU KECUTKAN JERAWAT DENGAN SEKALI PAKAI

13.1.15 Suria Lekatlekit 7 Comments

Bagi yang ada masalah jerawat memang teruja kan baca tajuk entri ni. Rasa tak sabar nak tau... sapu dengan pebenda yang boleh kecutkan jerawat tu. Dah tu dengan hanya sekali pakai pun jerawat dah kecut. Nak tau marilah mentelaah kat entri ni.


Alkisah aku dapat Aloe vera Aqua Gel ni pada 7 Jan lepas. Time dapat tu bulan tengah mengambang penuh.. Biasa la tiap2 bulan orang pompuan ni ada hari wanita kan.Time bulan mengambang memang la jerawat subur. seketul2 dia mekar kat pipi kan? Nak di jadikan story.. dah dapat produk ni.. malam tu terus tempek la tanpa fikir panjang. Tak sangka pulak jerawat yang seketoi tubuh subur tu.. mengecut pulak keesokkan harinya lepas sapu Aloe vera Aqua Gel ni. kebetulan terbaca pulak blog dak Ezan Idma ni.. Dia pun mengalami kesan yang sama. Sekali sapu pun jerawat dia dah mengecut. Jadi bukan pasal black magic ke hapa memang produk ni effective la untuk masalah jerawat.

 Testimoni produk Evaros Skincare

Hari kedua pakai, aku perasan liang pori kat muka aku semakin mengecil.. Aku perasan atas batang hidung aku mula nampak bintik2 hitam aku tak tau pekebenda tapi memang lepas guna Aloe vera gel dah makin pudar.Lagi bersemangat la aku nak terus guna. Siang malam pagi petang aku pakai sebab gel ni jenis tak melekit & berminyak so pakai time mana pun ok jer...  Cuaca panas pun dia tak berminyak. Itulah kelebihan Aloe Vera Aqua gel ni selain bila pakai dia meresap terus dalam kulit. Kita pegang rasa licin jer kulit tak melekat lekit bagai.. Pakai sebelum makeup pun ok.. Sebab aku dah test. Dia berfungsi sebagai pelembab jadi bila pakai sebelum sapu bedak.. bila sapu bedak nampak sekata & cantik je. Tak kering & tak berminyak.

Status kehalalannya terbukti.Tak payah ragu ragu lagi
Gel Aloe vera ni.. aku dah test jugak kat anak aku. Sapu kat bekas gigitan nyamuk & bekas gatal2. Alhamdulillah kesan gigitan tu esoknya hilang dari radar sehingga sukar di kesan lagi. Dia pun tak garu2 lagi tempat gatal tu. Tu dia.. punya bagus kan produk ni. Dari mak, bapak hingga ke anak pun boleh guna. Bukan takat tenyeh kat muka ja.. dari kaki sampai kepala pun boleh. Bergantung pada masalah yang di hadapi. Lecur2 ringan, luka2 bagai tu pun boleh sapu, gel ni sejuk jadi nak sapu kat kulit budak2 pun tak jadi masalah.

 Duta produk Evaros skincare

Gel ni juga berfungsi untuk mencerahkan kulit, melindungi kulit selama 24 jam, mengurangkan bintik2 hitam, melicinkan kulit,  menjadikan tona kulit sekata & tampak lebih awet muda dengan penggunaan berterusan.

Selepas 5 hari guna produk ni memang aku puas hati dengan kesan pada kulit wajah aku. Kulit aku tak berminyak & kering. Nampak cerah sikit la dari sebelum ni.

Produk ni bagus untuk di cuba bagi sesiapa yang ada masalah kulit tak kira lelaki perempuan & sesuai untuk semua peringkat umur. Kalau minat nak try produk ni boleh la refer contact kat bawah ni..

Salah seorang pengedar produk Evaros Skincare,Finiedon

Fanpage : Evaros skincare
Instagram : @evaros_skincare

Pengedar Evaros Skincare
  1. Gombak, Selayang & sekitar KL hubungi Atikah : 013 2841767
  2. Ampang, Ulu Langat hubungi Zuraidah : 019 3238246
  3. Damansara & kawasan sekitarnya hubungi Darlacharms by Finiedon : 012 6801051
  4. Ipoh,Manjoi dan Silibin hubungi Alwiah : 012 7133502
  5. Johor bharu - Deliza kosmetik, Jalan Padi Emas, 1/4 Bandar baru Uda (belakang Plaza Angsana)
Untuk pembelian online atau berminat nak jadi pengedar @ stokis boleh jugak hubungi blogger yang lama bercuti dari update blog ni Zulfikar hazri tel/whatsapp : 017 6082361 (kalau call blogger cuti panjang ni cakap tau refer dari blog lekatlekit hahahaha)

7 comments:

  1. harga dia bape ni kak?? mcm best je..nak ilangkan whitehead atas hidung ni byk sgt

    ReplyDelete
  2. makoih magic ke hapa terus kecut jerawat..sapu kat kaki anak saya ni bagus ni..rm52 mahal juga tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM52 untuk 100g memang harga biasa jer.. nak dapat produk yg harga murah dari RM50 dah tak banyak. Produk tak selamat byk la murah2.. kalau nak di bandingkan harga dengan kegunaan dia.. memang bg saya tak mahal RM52 ni. sebab boleh di guna untuk pelbagai masalah kulit. Bukan untuk muka jer

      Delete
  3. Eh, macam ada baca je pasal produk ni? Kat blog Diana ke....

    Kalau dah dua, tiga kali baca promosi haruslah debar-debar jantung ni teruja sama. RM52 tu okeylah untuk 100g. Akak kalau bulan purnama jarang jerawat nak hinggap sebab tak best katanya hinggap kat belia-belia kertu macam akak ni tapi sebab cream gel ni ada banyak kegunaannya boleh juga dicuba :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!