KALAU YUSRI MANDUL MACAM MANA LISA SURIHANI BOLEH MENGANDUNG?

29.1.15 Suria Lekatlekit 11 Comments

Gosip macam ni pernah di perkatakan.. sebab tu aku pernah baca. Kesian jugak masa tu kan.. Dituduh beliau mandul sebab kawen dengan erra fazira tak hasilkan zuriat.. lepas tu di katakan gay. Di kukuhkan lagi dengan bila lambat dapat zuriat setelah bertahun kawen dengan lisa surihani. Mulut manusia kan.. terutama golongan wartawan ni.. Depa buat isu lepas tu lepas tangan kat blogger bila blogger jadi tukang canang..

Sumber google

Tapi kini terbukti Yusri yang ensem bukanlah Gay & membuktikan spekulasi orang yang kata dia mandul tu salah. Orang lambat dapat zuriat tak semestinya bermasalah. Rezeki tu kan dari Allah. Perancangan Allah lebih baik dari perancangan manusia. Sekarang kecoh kat laman2 sosial yang Lisa Surihani dah mengandung. Even kandungan tu masih terlalu mentah.. kita doakanlah yang terbaik. Orang yang pernah tuduh Yusri yang bukan2 tu hope timbul rasa malu pada diri sendiri yer...

Tetiba aku up pasal depa dah kenapa? Yelah aku kan bekas peminat KRU.. zaman Yo!Yo!Yo! katanya. Tapi aku akui aku memang suka pasangan yusri & lisa ni.. Sebab aku nampak depa sweet yang tak gedik. Dah la sama cantik sama padan. Gamaknya produk depa tu keluar pun secomel mak bapak dia kot. Rupa pan asian.

Tahniah Lisa & Abang Yusri..

11 comments:

  1. biasalah kan..mulut orang..moga lisa dan kandungannya sihat sentiasa...amin

    ReplyDelete
  2. Tahniah yusry dan lisa.
    Selalunya yang kena tuduh bermasalah mesti perempuan, hal yusry ni terbalik plak. Alhamdulillah, sekarang ni dah boleh tutup mulut-mulut yang tak makan saman tu.

    ReplyDelete
  3. alooo tomey plak gmbr tu.. congrats to 'em

    ReplyDelete
  4. Kita pun excited bila tau lisa expecting..Harap lisa dapat jaga kandungan tu baik2 dan semoga semuanya dipermudahkan.

    ReplyDelete
  5. kan?/dari dulu orang dok cakap Yusry mandul.suka hati je mulut nak cop2 orang..

    ReplyDelete
  6. tu namanya belum berezeki.. Allah laa sebaik2 perancang.. cepat lambat sapalah kite manusia nak argue kann.. tahniah lisa.. sukanyaa/.. x banyak gosipppp.. dah laa jadi malaysian sweetheart kan

    ReplyDelete
  7. Henti sdh spekulasi...
    Dh Allah ttpkn rezeki dpt ank lmbt nk wat cmne kn...

    ReplyDelete
  8. Tahniah 'kak' Lisa dan abang Yusri :) Amboi, dengan Yusri je ber'abang.... Ke awak sebaya Lisa Surihani? Hahaha....

    Yalah, mulut manusia mana boleh katup lagilah bab-bab gosip cemerlang macam ni. Baru kahwin dah mengandung pun orang bising, dah lama kahwin tak mengandung-mengandung pun orang biasa. Kita anggap ajelah kita ni famous kalau orang sibuk nak tau tentang hidup kita :)

    ReplyDelete
  9. Orang skrg ni suka sgt fikir negatif.. suka jump into conclusion..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com