LADYLISTA UNTUK KAKI SKODENG

17.1.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

Tu dia untuk kaki2 skodeng online ada port baru untuk hangpa skodeng. Kenapa aku rekemen port baru untuk hangpa skodeng.. sila tingkatkan kesabaran & baca entri ni sampai habis. Hanya dengan kesabaran je matlamat tercapai katanya...

 Sumber google

Port baru yang aku nak rekemen untuk korang semua skodeng ni memang berbaloi. Macam macam ada... Nak skodeng cerita pasal retis.. pasal fesyen, pasal makeup/kecantikkan.. pasal isu2 semasa, cinta.. semua ada. Tak payah teropong banyak2 site dah.


Sekarang ni kalau isu pasal artis.. pasal kecantikan.. pasal produk.. pasal fesyen semua orang nak sangat clik. Tak semua orang rajin nak belek majalah sebab sekarang semua maklumat,info,berita & cerita di hujung jari. Dan kerana itu wujudnya portal Ladylista. ladylista satu portal baru berbahasa melayu yang memaparkan info tentang dunia hiburan & gaya hidup terkini dengan tagline 'Dari maskara seorang diva'. Banyak info,isu, cerita tentang dunia hiburan, kecantikkan & fesyen terkini yang di muatkan dalam Ladylista. Memang kaum perempuan pasti suka dengan  portal ladylista ni.

Baru di lancarkan 2 Januari lepas tapi mendapat kunjungan yang agak baik dari pelayar internet. Yelah.. portal ni ada pelbagai tema cerita & beritanya juga, tidak fokus pada satu kategori sahaja. Jadi korang boleh la skodeng2 Ladylista lepas ni. Manalah korang perlu info, tips atau sesaja nak baca pasal isu2 semasa yang di bangkitkan kat situ. Yang penting tips2  kecantikkan, fesyen & cerita artis, rasanya ramai yang nak skodeng kan?

Jadi.. Jom rerami kita serbu Ladylista.

1 comment:

  1. Okey, nanti akak pi skodeng! Akak ni memang suka menambah ilmu tau. Hehehe :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!