OPERASI MEMBURU HANTU DI AMPANG

26.1.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Ingatkan operasi memburu PATI je paling popular kat Malaysia ni rupanya operasi memburu hantu pun ada jugak yer.. Tapi operasi memburu hantu ni bukan la di lakukan oleh geng2 paranormal atau kumpulan perawat rawatan alternatif mahupun group bomoh VVIP buah kelapa. Tapi di lakukan oleh seorang individu yang tak di kenali pun.. Seorang perempuan separa seram & misteri..

Sumber google

Tentu hangpa tertanya2.. siapakah gerangan si perempuan separa seram & misteri tu.. Ye, tak lain tak bukan Ketua gengster geng hantu, bak kata Mummydearie. Hahahaha... nak tau pi la telaah entri2 kat blog Mummydearie tu nanti korang tau la sapa ketua Gangster geng hantu tu... hahahahaha

Secara tak sengaja perempuan separa seram & misteri tu di bawa ke Ampang walk membeli seterusnya belah.. Secara tak sengaja jugak masuk2 je Ampang walk tu terus jumpa kedai berhantu. Dan secara sengaja di rembat jugak satu dvd seram.. even cerita lama tapi rasa bersalah katanya kalau tak beli sekiranya jejak kaki ke dalam kedai berhantu tu. Hahahahaha

Dok cari2 takde pulak filem2 terbaru yang bergenre seram. Dari keluar tak sedekah singgit dua kat kedai tu.. baik la rembat jugak satu. Sebab kat situ klasifikasi 18SG.. otak dah set, maybe seram tapi apapun kena tengok dulu baru boleh tuduh filem ni seram ke tak. Kalau tak jadi pitnah pulak nanti. kekekekeke..

Kalau tak scared siap ko aku kutuk hahaha

Apapun filem ni bakal di review di blog melekit nanti.. scared ke tak scared kalau tak sabaq baca review pi la search kat youtube tengok sendiri. sebab ni filem lama.. tahun 2005. aku beli dengan alasan sebab nak buat koleksi & aku memang tak tengok lagi. sekian makaseh.

P/S : kebetulan cashier dari kedai berhanti kat selayang yang dah tutup tu kena transfer ke situ... Dia pun sampai cam dah muka seram aku ni yang manjang kalau datang beli dvd filem seram.

4 comments:

  1. peminat tegar2 dah sangat nih//hahahaha

    ReplyDelete
  2. Membeli lepas tu belah, serius tak seronok tau. Perkataan tu kena gandingkan barulah best :)

    Suria, apa kata luaskan sikit kawasan jagaan tu jadi empayar dunia? Omputihkan banyak citer seram. Kalau tengok memang seram gila sampai tak leh tidur malam punya..... Eh, pandai je akak ni macam berpengalaman jerk :)

    Hujung minggu lepas akak 'jaga kawasan' Ampang Point dan Great Eastern Mall. Rupa-rupanya hantu semua dah lari ikut ketua gangster pi Ampang Walk pulak!

    ReplyDelete
  3. Cerita hantu best kalau tengok ramai ramai. Tengok sorang minta simpanglah...haha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!