13 TRICKS MUDAH SEMBUNYIKAN PARUT JERAWAT DI WAJAH

3.8.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

Jerawat bagi seorang manusia nak nak lagi berjantina perempuan ni kadang2 macam satu malapetaka besar even sebijik je dia park kat muka. Tu pun ada yang rasa macam hidup dia dah tak ada makna lagi. Apatah lagi kalau yang jenis muka subur dengan jerawat. Dah layak bergelar jurujerawat katanya...


jangan risau.. Memang nak treatment jerawat ni bukan ambil masa 1 hari. Kadang kadang ambil masa berbulan. lepas dah kering jerawat kadang2 jadi berparut. Kalau parut di hati orang tak nampak tapi parut di muka memang semua orang boleh tengok. Nak tutup dengan makeup pun perlukan kepakaran.. kalau silap touch up lain pulak jadinya. Kang nampak bertompok tompok muka macam kena tampal. Jangan risau para jurujerawat sekalian.. wonderpeah datang membantu anda. Ada tips yang paling mudah nak sorokkan parut jerawat kat muka...

Dengan pembongkaran tips & trick paling mudah ni.. dapatlah memberi anda ilham & idea tiap kali di kunjungi jerawat & tiap kali jerawat jadi berparut. Bukan semua orang tau tips ni.. bertuahlah bagi sesapa yang baca blog lekatlekit ni katanya... bertuah la sangat kan? hahahaha... Sembang riuh, tips tak bagi jugak. Sabaq noh... tak lari blog lekatlekit di kejar. Den pakai free domain... so tak bayar pun blog still ada. Jangan risau...

Korang betul ke nak tau tips mudah sorokkan parut jerawat di muka ni?? Serius tak menyesal?? Kalau korang nak tau jugak baca la sendiri kat sini >> 13 trick & Cara paling mudah & senang sembunyikan parut jerawat di wajah << Almaklum la artikel orang. Tak sopan dok copypaste macam tu je kan?? Hidup ni kena la reti hormati hak orang lain, ye dak??

Moral of the story.. biar muka berjerawat, hodoh & jijik janji tak picit depan muka orang lain hahahaha.

1 comment:

  1. Hehehe. Setuju dengan moral of the story sis tu. Eehe..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com