6 BAHAN RAHSIA UNTUK KOPI YANG ANDA BELUM TAHU

4.8.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Ramai muda mudi sekarang dah suka minum kopi bukan golongan orang tua je sekarang ni. Kopi pun sekarang di pelbagaikan dengan macam2 khasiat sampai ada yang jadikan bahan asas kopi & di campur dengan formula baru untuk di jadikan minuman kesihatan & kecantikkan.


Kita sedia maklum kopi ni ada kebaikkan & keburukkan dia sendiri.. Sebab minuman ni berkafien maka kopi selalu orang minum untuk menyegarkan badan & menghilangkan rasa mengantuk. Normally kita minum kopi ni biasa campur gula @ krimer.. Tu standard la. Macam mana nak nikmati kopi tanpa gula @ krimer tapi masih rasa manis & sedap.

Kita sedia maklum gula & krimer kalau berlebihan tak bagus untuk kesihatan jadi kalau korang nak tukar penggunaan krimer & gula..  korang mesti cuba resepi membancuh kopi menggunakan 6 bahan ni. Nak bancuh kopi pun ada resepi bagai... Mestilah... Yang sedap mesti ada rahsia dia tersendiri yang bukan semua orang tahu.

Jadi pada penggemar kopi sekali sekala nak ubah rasa kopi korang boleh try bancuh kopi menggunakan 6 bahan ni. Nak tahu apa 6 bahan tu & macam mana cara nak bancuh kopi yang sedap meh la tengok kat sini ramai ramai >> 6 Bahan Rahsia Untuk Rasa Kopi Yang Best! Pasti Anda Nak Cuba Selepas Ini. <<

Moral of the story... tetiba rasa nak minum kopi tapi kopi takde pulak hahahaha...

4 comments:

  1. tak suka minum kopi..pening kepala

    ReplyDelete
  2. Sedapnya minum kopi O .. I loike...

    ReplyDelete
  3. Kopi 0 pekat2 layan dengan ubi rebus cicah sambal tumis dikala ujan lebat....peh!!! Terbaekkk

    ReplyDelete
  4. mana dahulu,kopi atau air panas, ( sedikit garam ,jadi kopi Kau,) kopi kasar atau kaopi halus,

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *