AMARAN! AWASI ISTERI ANDA JANGAN SAMPAI DIA BACA ENTRI NI

3.8.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Amboi serius bebeno tajuk entri. Cuak kaum adam di luar sana. Macam bahaya sangat je kan.. Bahaya la jugak kalau dapat bini yang tak kuat iman ni.. Bahaya mungkin untuk para suami tapi tidak para isteri katanya.. Tapi tak mustahil ia jugak jadi bahaya pada golongan lelaki. Yang pasti semua orang tak terkecuali terjebak tak kira lelaki,perempuan dah berkahwin atau bujang.


Semua orang tahu bulan ni bulan kemerdekaan. Bila dia special day kat Malaysia ni.. Maka perkataan 'Sale' semakin popular la. Perkataan 'sale' macam saka sikit. Nak2 yang nampak perkataan tu perempuan. erkk... aku pun perempuan jugak. Ok termasuk aku. Perempuan & saka 'sale' ni umpama manusia dengan qarin katanya... sering damping mendampingi hahahaha

Aku sebenarnya tak sampai hati jugak nak  bagitau tapi rasa bersalah pulak kalau tak bagitau. Aku takut kalau tak bagitau nanti aku di hantui perkara ni sorang diri. Sebab aku nak kita semua kaum wanita hantu menghantui sesama sendiri dengan saka sale ni... maka aku share jugak la dengan hangpa. Minta maaf yer para suami... Aku terpaksa jugak pasal sale Gemilang merdeka ni. Ada pakaian, gadget,peralatan dapur & banyak lagi barangan berjenama dari harga serendah RM5.80...

Maaf yer para suami kalau aku buat bini bini hangpa berpusu pusu clik link berpuaka kat sini >> [MERDEKA PROMO] Fashion items, gadgets and more for as low as RM5.80! << 


Sekali lagi aku minta maaf.. saiya ta kuwat awa.... saiya pun ter clik jugak & saya pun tergoda jugak. Kalau saya yang tak suka online shopping ni pun boleh tergugat Iman.. Apatah lagi kaum wanita di luar sana. hahahaha

Moral of the story... orang kata benda baik kena kongsi2.. ye dak ibu ibu sekalian. hahaha

5 comments:

  1. Hahaha...tajuk entry ni mmg win! Kahhhh...ok2 saya tak kuat iman..series tak berani nak klik link tu...;)

    ReplyDelete
  2. nasib la akak ni tak suka shoping online kalau tak memang cik boss menangis hujung tangga....hahaha

    ReplyDelete
  3. Ini si isteri pasti tergoda dengan sale brgini.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *