BILA PENGGUNA GALAXY Y CERITA PASAL GALAXY A8

17.8.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

BILA PENGGUNA GALAXY Y CERITA PASAL GALAXY A8. Bila pengguna Galaxy Y cakap pasal Galaxy A8 Ultra slim.. Gamaknya macam mana dia nak komen sedangkan dia jauh ketinggalan sangat katanya. Hahahaha.. Apa salahnya sesekali jadi blogger yang cerita pasal gadget pulak kan. Manalah tau tetiba dapat tajaan dapat sematpon percuma. Orang kata tuah manusia ni kita tak tau.. Rezeki nak datang dalam pelbagai bentuk & Allah nak tarik balik rezeki yang kita dapat pun dengan pelbagai cara.

Nak full view clik sini >>  Galaxy A8 <<

Terbaca pasal Galaxy A8 yang Ultra Slim.. Memang slim sungguh ni.kalau dah ukuran dia 5.9 mm je katanya. Memang segengam je la boleh pegang. Kalau dah slim confirm la ringan. Takde la rasa macam bawak publick phone dalam beg ye dak?? Yang paling penting kaki2 selfie mesti suka sebab camera dia 16 MP Rear + 5 MP Front Camera (both f1.9). Lagi pun kapisiti storage dia besar untuk menampung semua gambar & aplikasi korang & kapasiti ketahanan bateri dia pun boleh menampung sehingga  3,050 mAh. Nak online, layan youtube, main games memang takde hal lah. Paling best katanya boleh menonton video dalam HD wide screen

Selebihnya kalau korang nak keistimewa Galaxy A8 korang boleh tengok kat sini  >> Galaxy A8 <<

Yang mana tengah survey nak tukar smartphone baru tu boleh la usya2 Galaxy A8. Yang mana beg selalu tak cukup space, ni la masanya kurangkan space dalam beg dengan membeli Galaxy A8 yang nipis, tipis tapi tahan lasak.

3 comments:

  1. Semakin hari semakin canggih smartphone ini sampai tak terkejar dibuatnya.

    ReplyDelete
  2. Yang tukang promote ni tak mahu tukar telephone ke? Hahaha....

    Akak yang tak suka selfie pun suka sangat kalau dapat 16MP kamera tau!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!