CANTIK TAPI TAK MENAIKKAN NAFSU

13.8.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

CANTIK TAPI TAK MENAIKKAN NAFSU.Tu dia tajuk mengundang kaki kaki porno untuk datang membaca katanya. Asal sebut nafsu jer semua mula terfikir ke satu arah jer. Padahal yang berkaitan nafsu ni ada banyak perkara. Tapi tu la nafsu paling besar seorang manusia fikir adalah nafsu seks je tu yang bila sebut nafsu otak dia terus fikir adegan ranjang. Sabaq sikit noh.. Jangan sangap sangat.


Nafsu yang tak naik aku nak cerita takde kena mengena pun dengan kisah di ranjang atau kisah haram dalam semak, hokay! Ni kisah pasal makanan jer... Bukan makanan batin! Amboi hangpa..  pemikiran tu kalau tak konar baring sangat boleh tak?? Ni nak cerita pasal makanan colorful sekarang. Sebab trend sekarang kpop @ korean fashion yang memang warna warni. color block katanya. Tudung kaler lain.. baju kaler lain.. kain/seluar kaler lain.. kasut kaler lain. Kadang2 dah nampak macam ice cream padlepop pulak dia punya colorful.

Sebab kpop melanda Malaysia.. Bukan takat pakaian je.. makanan pun nak kpop jugak katanya. Kpop macam mana tu? Terbaru aku tengok roti canai warna warni.. Cantik. Ni buat menu makan beradap untuk pengantin pun nampak berseri atau hidangan untuk birthday party pun menarik tapi cuma nampak menarik je la.. Pada pandangan mata aku tak menyelerakan langsung tengok roti canai colorfull tu. Tak tau maybe faktor usia dah melangkah ke zon bangkalusia ni kan.


Tadi pun ternampak roti jala colorfull pulak... sebelum pernah jugak nampak orang upload laksam warna warni. Semua yang warna warni tu memang tak menaikkan nafsu selera aku langsung even nampak cantik. Tetap warna2 asal makanan tu jugak buat meleleh air liur.


Tu pada pandangan mata & nafsu serakah aku la.. Aku cuma cakap bagi pihak aku je jangan tetiba ada makcik2 atau minah2 ronggeng sentap pulak macam kes laksa haritu. Korang punya taste bukan sama dengan aku punya taste, ye dak??

Moral of the story... Warna warni ni yang menarik untuk kanak kanak je.. mak bapak kanak kanak selalunya tak ghairah sangat dah dengan warna warni makanan macam tu.

P/S : Semua gambar aku rompak kat google je. hehehe

5 comments:

  1. sama la dik akak pon camtu gak....suka tengok ja kalau nak makan tetap carik yg kaler asli jugak...tapi ingat time besday izara nanti nak try la buat roti jala kaler2...bebudak suka kot yg kalerful camtu....kikiki

    ReplyDelete
  2. roti canai warna tu cantik..sayang nak makan..

    ReplyDelete
  3. Eh, usia dah apa namanya bangkalusia (nasib baik bukan balasungkawa..keh3x) memang tak nampak bernafsu pun nak mencuba (makan) ^_^ Roti jala tu paling fail. Kalau ada orang jual, memang akak takda mood punya nak makan. Original colour juga yang menawankan...

    ReplyDelete
  4. baru2 ni jumpa karipap kaler2.. huhuhu..
    mampu tgk je.. xmampu menggoda tuk beli

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!