GADIS BERENANG BERSAMA JERUNG DI MALAYSIA

21.8.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

GADIS BERENANG BERSAMA JERUNG DI MALAYSIA. Kau berani?? Berenang dengan ikan kembung pun kau geli.. Ada hati nak berenang dengan ikan jerung katanya. Ikan berenang2 kat kaki pun kau rasa macam nak mati tak payah cuba2 la nak berenang dengan jerung. Tapi kalau yang berani nak berenang bersama jerung... Meh baca kat sini.

Sumber Google

Aku kalau aktiviti extreme macam ni maaf la belum cukup kental. Setakat layan filem seram tengah malam aku no hal la.. Tapi nak face by face dengan jerung dalam air memang aku tak confident jerung tu ada perikejerungan dengan aku. Selalu aku makan ikan.. tak sanggup bayangkan ikan makan aku pulak. Ngeri Oo... hahahaha.

malaysia memang takde jerung.. So, laut2 kat Malaysia ni kategori selamat dari jerung la. Tapi kalau korang teringin sangat nak buat aktiviti yang extreme berenang dengan jerung boleh jer. Ingat Malaysia takde jerung ke? Ada... Nak baca cerita seorang gadis yang berenang bersama jerung maybe korang pun boleh try aktiviti ni kat Malaysia meh baca kat sini >> Gadis cerita pengalaman Berdepan dengan Jerung Di Malaysia <<

Ni la masanya bagi mereka yang suka mencabar diri nak buat aktiviti yang betul2 mencabar keberanian. kadang2 tak bahaya cuma ketakutan buat kita tak boleh atasinya. sangat penting mindset.. Ajal maut ketentuan Allah. tapi aku cakap je la... Suruh aku try memang aku termenung 100 hari 99 malam dulu baru aku boleh buat keputusan. Tu pun keputusan belum tentu aku nak buat. hahahaha

Moral of the story...  kalau rasa pengkid sangat try la hahahaha

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!