GAMBAR BLOGGER MELAYU DALAM ARTIKEL SAYS

11.8.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

GAMBAR BLOGGER MELAYU DALAM ARTIKEL SAYS. Aku ni memang rajin baca artikel2 dari says sebab kadang2 ada artikel yang menarik boleh share kat blog jugak. Nak jadi blogger bukan je kena rajin menaip entri kena rajin membaca jugak. Selain mencari sumber idea menulis.. Kita kena ambil tahu jugak info, isu semasa tak kira luar & dalam negara. Nak2 lagi blogger macam aku ni.. Dalam blog aku boleh sumbat apa je isu sebab konsep aku menulis ikut suka hati aku nak tulis pasa apapun.


Tadi dok tengok2 iklan kat 8share terclik satu artikel says ni. Salah satu tips nak menulis iklan 8share korang kena rajin baca iklan tu dulu. Kalau setakat just copy link & share memang korang takkan tahu apa isi kandungan iklan tu & korang takkan dapat idea caption2 menarik untuk di tulis tentang iklan tu. So, kena rajin sikit kalau nak earning maintain 3 angka setiap bulan yer...

Bila aku clik artikel says tu awal2 lagi dah keluar gambar sekumpulan blogger ni. 2 orang jer blogger yang aku kenal & ada dalam friendlist aku. Wah... bukan calang2 blogger boleh masuk dalam artikel says ni. hebat la mereka mereka itu. Jadi aku hulurkan dahi untuk dapatkan autograf dari depa... hahahaha

Tahniah la pada kumpulan blogger melayu ni...  Depa ni blogger yang aktif join aktiviti @ event luar berkaitan blogger jadi tak pelik la tetiba nampak muka depa terselit kat mana2 artikel, majalah, atau keluar TV. Blogger retis katakan... mesti Bro Framestone suka ni. hahahaha. Kalau hangpa nak tengok artikel says yang mana ada muka blogger lesung pipit dua ketol ni meh tengok kat sini >> 9 Fun Things You Need To Check Off Your To-Do List And Experience This August <<

Moral of the story.. Pi main2 kat kidzania pun boleh masuk artikel portal popular.. Ok aku pun nak pi main2 kat kidzania jugak la. hahahaha

2 comments:

  1. Bila entah muka akak nak masuk dalam artikel orang ..majalah2 ke,tv ke memang muka akak ni muka tak laku..jadi tak boleh berharap..hahahah..

    ReplyDelete
  2. Alaaa...Suria promotelah Bio Essence products tu kaw-kaw. Mana tahu bila mereka dapat tahu ni blogger yang tegar 'mempergunakan' (eh betul ke?) produk mereka tetiba nak ambil jadi model... Tapi muka jangan tutup-tutup macam Ju-On pulak, kesian nanti produk mereka tak laku tau. Keh3x.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!