GAMBAR! LELAKI KALAU HOT MINUM KOPI PUN NAMPAK SEKSI

29.8.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

GAMBAR! LELAKI KALAU HOT MINUM KOPI PUN NAMPAK SEKSI. Kalau dah hotstuff ni dia buat apapun semua orang perhati. Kesian kan golongan hotstuff ni jangankan nak dating nak minum kopi pun tak senang. Sentiasa apa yang depa buat boleh jadi perhatian. Tetapi lelaki ni sifatnya santai.. Sesetengah lelaki memang jenis tak berapa control macho macam Zul Ariffin walaupun mereka dalam golongan hotstuff. Tak kisah pun orang nak tengok depa dalam gaya santai, selekeh atau comot. Tapi tu la.. kalau dah hotstuff ni santai pun orang nampak seksi jugak. jadi macam mana nak buat?? hahahha


Anak anak dara sila kawal nafsu anda & mak mak dara pun harap boleh kuatkan iman.. ingat suami & anak anak yang sayangkan anda yer. Biarpun lelaki lekaki hot ni mampu buat segala tulang temulang hangpa bergegar tapi ingatlah mereka bukan laki kita hokay. Se hensome mana atau se seksi mana mereka... Tak mampu tandingi kehebatan suami kita walau ada yang keding,boroi atau skema. yakinlah jodoh kita adalah yang terbaik dari Allah.

Bukan apa kena warning awai - awai satgi habis banjir kebot dengan air liur tengok gambar lelaki lelaki hot ni dengan gaya minum kopi masing masing. Dah la ada yang tak berbaju tunjuk badan sado kang tersadung kat hati pulak. hahahaha.

Kalau korang nak tengok macam mana gaya lelaki lelaki hot bila dapat kopi meh tengok kat sini.. >> Ini Yang Berlaku Bila Lelaki Lelaki Hot Ni dapat Sewan Kopi <<

Moral of the story... lelaki yang bukan milik kita walau seindah manapun rupa bentuk & perwatakkan mereka cukuplah menjadi perhiasaan dunia tak perlu jadi perhiasaan hati sangat nak2 lagi lelaki tu bergelar laki orang. Peace Yo!

1 comment:

  1. Gambo yg nombor tiga tu dah kenapa...kalau akak ada situ memang dah kene baling dengan teko kopi plus bantai dgn beruti....hot pulak hati akak

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!