HANYA CUCI DENGAN EPHYRA SKIN BAR MASALAH JERAWAT SELESAI

13.8.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

HANYA CUCI DENGAN EPYHRA SKIN BAR MASALAH JERAWAT SELESAI. Ok genap dah sebulan guna ephyra skin bar.. Alhamdulillah last month cerita tetiba kulit jadi berminyak & bila berminyak macam membaja tumbuh tumbuhan jerawat di muka la. Dalam panik tu ter order la ephyra skin bar. Maka terguna la dengan jayanya hingga ke cebisan sabun terakhir.

Tu nama Booth yang aku beli Ephyra Skin Bar. siap promot free.. rezeki masing2 kan

Sebulan menyemai cinta bersama ephyra skin bar.. Alhamdulillah 90% bebas jerawat atau memang jerawat pun sekarang segan segan nak singgah dah. Mencerah tu semua orang sedia maklum la la ephyra skin bar ni memang ada formula mencerahkan kulit wajah. Memudarkan parut jerawat pun rasanya tak payah aku buktikan dengan testimoni lagi.. Rata2 yang guna ephyra skin bar memang mendapat hasil yang sama.

Tunjuk sikit la bibir bab delima kurang masak hahahaha

Apa yang best guna ephyra skin bar ni.. Kalau korang jenis malas pakai skincare.. Cukup la sekadar cuci muka dengan ephyra skin bar... Dia bukan je merawat kulit bermasalah, mencerah jugak memudarkan jerawat. Tapi lebih baik kalau malas sangat pun guna la bersama pelembab wajah @ toner. erkk.. jangan silap ephyra skin bar takde set skincare tau. Yang aku maksudkan guna je la apa2 pelembab wajah @ toner yang bersesuaian dengan kulit korang. Mungkin setengah orang guna ephyra skin bar kulit jadi kering sikit sebab tu aku suggest guna bersama toner @ pelembab untuk bagi seimbang. Tak kering & tak berminyak. Hasilnya confirm korang jatuh cinta tengok muka sendiri.

Nak beli kat mana?? Online pun bersepah orang jual. tapi second bar ni aku beli kat booth2 yang jual produk kat supermarket je. Kat the store sungai buloh pun bersepah orang jual cuma pandai2 la survey nak dapat harga terbaik. Yang aku beli ni RM35. Normally peniaga letak harga RM39. Jangan terus beli.. tawar menawar sikit.

so, yang ada masalah jerawat yang tak berkesudahan.. try la. Aku sekadar berkongsi kebaikkan produk yang aku guna dengan orang lain je. Yelah.. yang baik elok la war war kan.

3 comments:

  1. Wah..bagus tu dah jumpa yang serasi dengan kulit..

    ReplyDelete
  2. Tq for sharing.
    Yup. Kena tawar la.
    Br harga dpt less skit...

    ReplyDelete
  3. Wah... Ephyra pun dah ada sabun untuk menghilangkan jerawat.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!