INGAT NURSE SUKA KE TENGOK KEMALUAN LELAKI

16.8.15 Suria Lekatlekit 6 Comments

INGAT NURSE SUKA KE TENGOK KEMALUAN LELAKI. Terbaca kat beuatifulnara pepagi tadi pasal apa kes ntah beberapa individu berjantina lelaki dok mengutuk golongan nurse katanya suka tengok kemaluan orang lelaki. Kemain statement yakin & berani tu buat tuduhan macam tu. Ingat sangap sangat golongan nurse2 ni sampai excited tiap kali tengok kemaluan lelaki. Pendek kata macam depa ni nak gambarkan memang golongan nurse cari peluang je nak tengok.


Apa hangpa ingat golongan nurse kemaruk sangat nak tengok. Kalau tak kerana kerja depa pun tak hingin nak hadap. tak selera depa nak tengok orang punya. Habis kalau waris semua serahkan bulat2 tugas jaga mak bapak depa kat nurse bila check in kat hospital sampai berak kencing pun nurse kena uruskan macam mana depa tak tertengok. Lepas tu nak tuduh nurse suka tengok kemaluan lelaki.


Depa pun rasanya tak teruja la sangat dengan kemaluan orang. Tapi tuntutan kerja nak tak nak kena jugak tengok. Tak elok la nak judge golongan nurse ni macam perempuan sangap sangat nak tengok kemaluan orang. Sepatutnya berterima kasih la sikit depa rela cuci berak kencing pesakit.

Moral of the story.. Zaman viral ni berhati nak komen. Silap komen jadi viral keluar rumah pakai topeng Anonymous la kau.

6 comments:

  1. Erk..orang mcm ni pun ade ke..die ni jenis tak faham maksud tanggungjawab le tu..macam la nurse tu hadap sangat nak tengok..

    ReplyDelete
  2. Ntah hape2 je kn. Ingat cntik sngt ke smpai nurse kmaruk nak tgk. Actually nurse pn sgan kut. Tp terpksa sbb tugas. Pikir la sikit. Dorang tpksa la cover kata dh biasa tgk. Ater keje nurse kn smmng nya jga kbjikan pesakit.

    ReplyDelete
  3. Hehehhe.. Adik kathy staff nurse yg btugas di wad lelaki. Memang keluarga pasien lebih suka serahkan pd nurse cuci berak kencing pesakit even diorang duk kat wad kata nak jaga pesakit kononnya. Sebab itulah para staff nurse tak suka ramai sangat yg kata nak duk jaga pesakit,sebab mereka juga yg kena buat kerja bukan family passien yg ramai² tu. Lainlah kalau melawat,ramai pun takpe.

    ReplyDelete
  4. Ala sama kes la dgn status dr.zubaidi dulu..kononnya doktor lelaki tgk aurat wanita... Ingat depa suka sgt ka nk tgk... Hadoii..

    ReplyDelete
  5. Kawan akak doktor. Dulu masa mula-mula dia jadi doktor, tanya jugalah kat dia tak geli ke dok tengok jerk habis segala alat sulit. Katanya mula-mula tu gelilah, bila dah lama dah jadi lali. Macam-macam penyakit yang datang, faham-faham ajelah apa jadinya. Makanya, mereka ni memang dah terbiasa, takda hairan punlah. Kalau sengaja tayang pun mereka tak teringin nak tengok. Kalau rasa-rasa tak suka nurse dok tengok, apakata uruskanlah sendiri.

    Psstt.... 'rumah' baru renovate rupanya! Barulah syok geng hantu nak berkeliaran kat sini tak mahu balik ^_^

    ReplyDelete
  6. nurse pun dah 'muak' tengok sume tu... apesal la org yg komen tu x prihatin lgsg kalau esok2 adik bradik ke anak buah ke jadi nurse baru tersedar agaknya -__-

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!