INI BUKTI PRODUK BIO ESSENCE SEBENARNYA TAK MAHAL

26.8.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

INI BUKTI PRODUK BIO ESSENCE SEBENARNYA TAK MAHAL. Ada orang rasa produk bio essence ni agak mahal. Tapi sampai sekarang aku kata produk ni bukan murah tapi tidak la semahal seperti yang kita nampak. Sebab aku dah guna produk ni dekat setahun kot.. dah macam2 jenis produk bio essence aku guna. Tapi aku nak share dengan korang salah satu produk bio essence yang aku guna untuk membuktikan ia tak mahal.

Aku beli Bio Essence 24K bio gold bio water ni bertarikh 5/4/2015. Sekarang dah hujung2 Aug kan... So mari kita belajar mengira berapa bulan dah aku guna bio gold water ni?? Hampir 5 bulan & baki yang ada aku nampak boleh tahan sampai bulan 10 jugak ni. Yelah.. aku pakai aku tau la budget dia kan?? Pi mai Pi mai 1 botol bio gold ni boleh tahan 6 bulan jugak la. Setengah tahun untuk sebotol bio gold yang masa aku beli berharga RM77.88 (harga termasuk GST). Tu harga tak offer... Bio essence kadang2 ada offer murah lagi boleh dapat. RM60 pun ada jual kalau offer.


Kalau tak elok untuk kulit takkan la aku consistent pakai sampai 5 bulan ni. Bagi yang kulit takde masalah jerawat ke hapa memang elok sangat pakai. Flawless Uolls.. Kalau yang ada masalah jerawat di nasihat jangan guna takut membiakkan lagi jerawat tu. Rawat dulu jerawat lepas jerawat dah takde boleh pakai. Kalau ada parut jerawat je takpe. Bio gold ni fungsi tu mengekakalkan kemudaan wajah,menegangkan kulit & flawless. Yang penting sangat jimat sebab mampu tahan sampai 6 bulan sebotol. Nak pakai pun senang.. tuang atas tapak tangan lepas tu tepuk2 je kat muka. Boleh guna 2 kali sehari pagi & malam.. atau sekali sehari pun boleh.


secara kasar cuba bahagikan RM77.88 dengan 6 bulan.. berapa kos sebulan untuk produk ni?? Lebih kurang RM13 je sebulan. tak mahal pun sebenarnya kalau kita buat calculation macam ni kan??

Moral of the story.. Meh kita sama2 mengekalkan ketegangan, keawetan, keserian wajah kita dengan Bio Essence 24K Bio Gold Bio Water... tagline dia.. tempek2 tegang katanya. hahaha

1 comment:

  1. Suria akak ada masalah kulit kering sampai mengelupas...kalau pakai bedak tu macam berabuk2 je muka....sesuai ke akak pakai produk ni?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!