KALAU ANDA PEMINAT SHAHEIZY SAM MESTI TENGOK NI

23.8.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

KALAU ANDA PEMINAT SHAHEIZY SAM MESTI TENGOK NI. Dulu aku minat jugak dengan Shaheizy Sam lepas tengok drama Pa'e. Time dia tu dia muda remaja lagi. Zaman umur belasan tahun. Lakonan dia dalam drama tu betul2 menyentuh hati. Sedih sangat cerita tu sebab ending Pa'e Mati lemas dalam sungai. Sedih babak bapak dia pergi cari mayat anak dia yang hilang kat sungai. Bila jumpa.. Ya Allah.. sorok muka belakang bantal aku. Takut orang nampak ternangis katanya. Tu cerita zaman dia remaja.

Ni la Pa'e. Muka budak PMR katanya

Ni ada cerita baru pasal Shaheizy sam. Kalau korang betul2 peminat setia yang tak berbelah bagi apatah lagi curang mencurangi. Sentiasa support dia up & down. Tak kira even dia berlakon iklan pun korang tetap akan tonton. Tu baru betul2 peminat setia katanya.

Ni ada satu kisah online bertajuk Pelangi cinta gandingan Shaheizy Sam & Juliana Evan. Video cerita ni berdurasi 2.09 minit. Pada minit 1.50 sesuatu telah berlaku yang buat korang akan jadi.. kesian sangat. Nak tau apa yang berlaku dalam video Pelangi Cinta version Web ni meh tengok kat sini >> [WATCH] Pelangi Cinta: Episode 1 - Starring Shaheizy Sam and Juliana Evans <<

Shahiezy sam bagi aku seorang pelakon berbakat besar cuma sayang terlalu banyak filem agak bodoh dia berlakon buat talent dia tu nampak macam cheap cheap sangat. Hope Shaheizy lebih selected memilih watak lepas ni. Filem2 asal siap dengan watak nampak memperbodohkan diri tu tolak tepi pun takpe. hehehehe

2 comments:

  1. memang sedih cita pa'e.. Sam salah seorang pelakon yang zaza minat..

    ReplyDelete
  2. Alahai Sam jadi budak PMR yer... tak sesuai la, kena watak hero baru best ^-^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com