LEBIH MURAH DARI ASTRO HANYA RM8 SEBULAN UNTUK BERIBU FILEM,DRAMA & TV SHOW

18.8.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

LEBIH MURAH DARI ASTRO HANYA RM8 SEBULAN UNTUK BERIBU FILEM,DRAMA & TV SHOW. Ramai yang merungut, astro dah la mahal cerita asyik ulang tayang je. Bila hujan langsung tak boleh tengok astro. Harga makin naik tak pernah turun.. kualiti tak naik naik katanya. So, berubah la kepada yang lebih murah & lebih banyak rancangan & filem. Tak perlu tengok cerita yang sama berulang kali. RM8 je sebulan...

Yang best lagi korang boleh menonton dimana saja korang suka melalui TV,smartphone,laptop, tablet & pc. Jadi tak payah risau terlepas rancangan atau drama/filem kegemaran korang. Tak payah risau dengan rancangan atau cerita berulang sebab kat sini ada beribu rancangan tv,drama & filem tak kira tempatan, luar negara, hollywood, bollywood,korean, kartun semua ada.


Mesti korang nak tau macam mana nak dapat pakej menarik ni?? RM8 sebulan tu jimat banyak berbanding bayar esteruk yang memang teruk tu. Aku tak nak bagi korang tertanya tanya sangat jadi meh serbu ramai ramai kat sini >>[TERBONGKAR] Rahsia Yang Dinanti-nantikan Peminat Tegar Filem & Program Best Di Luar Sana! << Ni aku bagitau kita2 je tau. Sapa baca entri blog lekatlekit ni untunglah dapat tau. kalau nak 30 hari percubaan percuma terjah laju laju link kat atas tu.

So takde episod frust tertonggeng langgang lagi la sebab terlepas filem,drama atau rancangan kegemaran korang lepas ni. Dah la murah boleh tengok kat mana2 je korang suka.

3 comments:

  1. menarik .... aku dok baca ...kena baca lebih lanjut ni

    ReplyDelete
  2. Oh, tergoda pulak! Tapi takutlah, mula-mula aje RM8 lepas tu nangis-nangis bayar bil. Asteruk ni pun bilalah nak dapat competitors. Tensionlah!

    ReplyDelete
  3. Jangan macam astro, mula-mula bayar rm39. Selepas bertahun tiba-tiba sekarang rm130!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!