MENYERU SEMANGAT HANTU DI WANGSA WALK

30.8.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

MENYERU SEMANGAT HANTU DI WANGSA WALK. Orang sibuk nak sambut merdeka hang tak habis2 lagi dengan cerita seram kan? Hantu pun nak merdeka jugak katanya.. So tak salah kita merdekakan depa dari terkurung dalam Mall tu. Tu sebab aku terpaksa jugak memburu dalam Mall ni. Atas keperihantunan katanya. hahahaha. Dah lama semangat hantu aku ni tak topup katanya. Dah turun level 1.. Haruslah up balik kan level hantu katanya.

Gambar sekadar Hiasan. Sumber Google

Lama tak buat aktiviti paranormal kat Mall ni. Kat Mall ni bukan je ada saka sale tapi sebenarnya banyak lagi saka saka yang seram mahupun tak seram. Saka sales antara saka paling menyeramkan tapi tidak menakutkan kaum wanita. Tapi aku ke wangsa walk ni bukan la nak menyerus semangat sales.. Kat situ tak berapa best pun kalau nak shopping. Masuk F.O.C pun baju2 tak berapa banyak choice. Tapi niat kesitu pun bukan nak bershopping pun.. Memang dah lafaz niat "sahaja aku ke wangsa walk mall ingin merembat dvd filem seram kerana Diri sendiri" hehehehe

Alhamdulillah minat mai haseben support. Kalau dia tak support gamaknya aku dok google baca cerita hantu je la. Alang2 pergi even tak banyak cerita seram yang best tapi pantang berundur kalau tak beli sekeping dua dvd katanya. Ada la filem2 seram melayu yang baru macam Nota, CCTV.. English tak banyak sangat filem baru. Thailand langsung tak nampak filem baru. Korea filem yang ada tak berapa aku berkenan pulak nak tengok. English ada la satu aku rembat. Maka Jumlah keseluruhan 4 dvd filem seram.. Satu bukan aku punya tapi ada orang request nak tengok. Filem2 seram komedi ni aku tak berapa taste sangat.

Antara filem yang aku rembat lepas bayar.. cctv (Malay P13) Demonic (English 18SG) Make Me shudder (Thailand P13). Semalam acah2 nak tengok cctv la tapi dvd player aku macam acah2 tak berapa sihat pulak hahaha.. Minta baru gamaknya. Hope dia acah2 je la.. Boleh aku acah2 khatam 3 dvd ni. hehehehe



Moral of the story.. Nantikan review kat blog lekat lekit 3 filem ni. Bersedialah.. sebab taste seram aku memang high class. Setakat hantu2 acah2 seram jangankan bulu roma bulu kening pun tak terangkat. hahaha

3 comments:

  1. Hahaha....kekadang x seram, dah jd mcm lawak pun ada

    Anyway sy dah terlalu lama x tgk dvd, ke filem2

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak layan cerita seram. Takutttt~ Terbayang-bayang je. Lagi kalau duk sorang kat rumah tak de.

    Sertai August Top Commentator Giveaways! Masih belum terlambat, berakhir esok. Komen mana-mana entri lepas dan berpeluang menangi produk Shaklee. Klik VitaminSuci untuk sertai. TQ!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!