MH370.. NASKAH MUQADDAM DI TEMUI DI PULAU REUNION

8.8.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

MH370.. NASKAH MUQADDAM DI TEMUI DI PULAU REUNION. Satu kepelikkan aku dalam misteri kehilangan MH370... selepas serpihan pesawat yang di sahkan milik MH370 yang hilang setahun lalu di temui.. macam2 pulak barang di temui yang di katakan ada kaitan dengan MH370. Sebelum ni aku syak memang penduduk pulau Reunion memang tak pernah tau pasal kehilangan MH370.. Baru sekarang depa tau kot. Sebab.. katanya sebelum depa jumpa banyak barang hanyut ke pulau tu.. Tapi tak terfikir langsung pasal MH370. Kalau luar biasa banyak sampah pelik2.. kerusi pesawat la.. beg pakaian bagai tak tak pernah syak apa apa. Misteri sungguh kes MH370 ni...Sungguh hanya Allah yang tahu apa di sebalik yang kita belum tahu sehingga hari ni.

Sumber harian Metro. Clik untuk paparan yang lebih jelas

Terbaru katanya naskah Muqqadam pulak di temui. Elok je kertas dia.. putih bersih lagi. berbaik sangka.. Allah memelihara kalam Nya. Hope jumpa bukti yang lebih sahih & boleh di terima semua waris mangsa & masyarakat yang mengikuti kes ni. Semakin lama semakin pelik & semakin misteri... Jam otak mistik aku nak fikir.. hehehehe

Kita cuma orang biasa yang takde kepakaran dalam kes macam ni hanya mampu mendoakan yang terbaik. Harap Allah membantu kita semua dalam mencari kebenaran misteri kehilangan MH370. Semoga Allah melindungi kita semua dari malapetaka.. Semoga kita di lindungi dari anasir2 jahat. Amin...


Jerawat??? Parut Jerawat?? Boleh ke nak cover dalam masa seminit?? Alah.. tak pandai makeup untuk cover?? Kalau nak tau macam mana nak cover parut jerawat dengan sepantas kilat Korang mesti tengok ni >> 13 Trick mudah untuk sembunyikan parut jerawat tanpa perlu jadi pakar solekkan <<

4 comments:

  1. Memang tak terungkai misteri mh370 ni...tak tercapai akal nak pikir..

    ReplyDelete
  2. Semoga banyak lagi yang akan di temui. Kotak hitam pun, biarlah dijumpai agar segala misteri terbongkar.

    ReplyDelete
  3. mcm2 pulak jumpa berkaitan mh370 ni...smoga terungkai misteri satu hri nnt

    ReplyDelete
  4. semua rakyat malaysia nak tahu punca accident MH370, hope cepat2 taw and punca accident ni. Kesian pada family yang tunggu berita tentang keluarga diorang.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!