SESUATU BAKAL BERLAKU DI IKEA BERMULA HARI NI

6.8.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Mesti ramai yang tertanya tanya apa yang akan berlaku di ikea? Ada rusuhan ke? demo minta Ikea turun harga ke? Atau minta Ikea besarkan restorance Meatball sebab hari minggu manjang full katanya? Jangan panik semua... Tarik nafas hembus... tenangkan fikiran.. mari mari puan dengar ini cerita... (pinjam lagu iklan Axion)


Alkisahnya aku terbaca sesuatu yang bakal berlaku bermula hari ni di Ikea.. Tak bagitau kesian tapi kalau bagi tau boleh datangkan kemudaratan jugak la...  Bukan apa kalau orang tahu pasal ni akan jadi gangguan emosi jugak kalau tak dapat pergi.. Mesti kemurungan jugak la dua tiga hari.

Almaklumla.. Kaum wanita ni. Kalau di hantui saka "sale" ni rasa panas badan je nak duduk rumah. Nak2 lagi saka 'sale' tu sedang menghantui Ikea... Bukan kecik2 punya sale ni... Tergugat Iman mak ni nak... Harga ribu riban tinggal ratusan.. ratusan tinggal puluhan.. puluhan tinggal ringgit2 je harga.. Sapa tak meroyan kalau macam ni punya sale. Dah la cecantik barang2 kat Ikea.

Sungguh aku tak tipu. Tak caya sebelum pergi hangpa tengok dulu kat sini >> Ikea Sales 6 - 23 August <<

Kaki2 shopping ikea boleh la serbu sampai runtuh sementara harga tengah runtuh. Boleh la upload gambar makan meatball kat Ikea nanti. hehehhee

P/S : Blog under construction... Tengah renovate. 

 Yang menarik
Nak tau korang ni jenis penggemar snack kentang tegar atau tak meh test kat sini >> CHALLENGE: Are you snarky enough? See if you can beat Walla Walla here! <<

2 comments:

  1. Wah.. Terbaik wajah baru blog ni sis.

    ReplyDelete
  2. Ikea ade harga runtuh.. hihi

    Wawa ade buat segmen, jemput join ye..")

    http://vitaminwawa.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com