TAHNIAH, DAYANA ISTERI PERTAMA ASHRAF MUSLIM MENGANDUNG

7.8.15 Suria Lekatlekit 9 Comments

TAHNIAH, DAYANA ISTERI PERTAMA ASHRAF MUSLIM MENGANDUNG.  Dengar je Dr Dayana mengandung kita terlebih excited... Macam kita pulak yang di sahkan mengandung. Almaklum.. orang pompuan memang macam tu.. Suka terlebih tacing katanya. Yalah.. tumpang gembira dengan kebahagian orang lain tak salah pun.. Jangan dok tumpang dengki dengan bahagia orang sudah.





Berkat kesabaran & ujian yang melanda akhirnya Dr Dayana, isteri pertama kepada pelakon & pengamal perubatan Islam Ashraf Muslim di kurniakan rezeki zuriat. Rezeki melimpah ruah Ashraf.. yang kedua tengah sarat mengandung 8 bulan, anak kedua, yang pertama dah mengandung 4 bulan anak pertama. Meriah karipap pusing family dorang nanti kan?


Sumber Beautifulnara

Bagi yang dah kahwin lama belum di kurniakan rezeki anak.. Jangan putus asa. Terus berusaha kerana Allah lebih tahu apa & bila masa yang terbaik untuk memberi sesuatu yang kita nak. Kalau takde rezeki tu kat dunia... Terus bersangka baik dengan Allah.. Sebab hanya Allah lebih tahu apa yang terbaik untuk kita.

Apapun tahniah pada Dr Dayana, Ashraf & Sakinah... Moga kehidupan mereka bertambah bahagia & semoga kandungan Dr Dayana di lindungi dari sebarang perkara buruk & di permudahkan segala urusan.

Moral Of The story... Tak kira fans @ haters.. doa yang baik baik sudah.

Jerawat??? Parut Jerawat?? Boleh ke nak cover dalam masa seminit?? Alah.. tak pandai makeup untuk cover?? Kalau nak tau macam mana nak cover parut jerawat dengan sepantas kilat Korang mesti tengok ni >> 13 Trick mudah untuk sembunyikan parut jerawat tanpa perlu jadi pakar solekkan <<

9 comments:

  1. alhamdullilah...ini adalah berita yang sangat ditunggu-tunggu...sykurrrrr dengan berkat kesabaran beliau:)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. akhirnya kan.. sian orang kata dia mandul ler apa la..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah. yg pasti ramai yg bergembira dgn berita kehamilan ni. lama tunggu tu.. jom baca entri terbaru

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah....kalau dah memang rezeki anak tu ada lambat atau cepat mesti Allah beri juga....empat taun tu takde la lama mana ada je kawan2 akak sampai berbelas tahun baru dapat baby....seronok tak henggat diorng laki bini...akak pon tumpang seronok gak

    ReplyDelete
  5. yeke? alhamdulillah! saya pun rasa excited dapat news ni
    entah kenapa terasa kesian sangat kat dia
    rezeki allah nak bagi kan? cepat dengan tak aje

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah dr dyana dah mengandung harap ekin pun mengandung gak suatu hari nanti

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Kagum dgn Dayana ni..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah... happy dengar.,. syukur..

    ReplyDelete
  9. Tak sia-sia menunggu. Moga mereka bertiga dan anak-anak mereka kekal hidup dalam kebahagiaan. Kita orang perempuan memang suka bab-bab touching ni. Maklumlah hati selembut sutera katanya...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!