TENTANG KERETA VOLKSWAGEN YANG TAK PERNAH ANDA TAHU

13.8.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

TENTANG KERETA VOLKSWAGEN YANG TAK PERNAH ANDA TAHU. Aku masa kecik2 biasa dengan kawan kawan kami gelarkan kereta Volkswagen ni sebagai kereta kodok @ kereta kura kura. Yelah dari rupa bentuk dia memang lebih bersifat macam tu kan.. Nak2 lagi pergerakkan dia tu tak berapa laju. Dulu ada cikgu sekolah rendah aku pakai kereta jenis ni. Cikgu Zaki kalau tak silap aku. even orang dia memang tinggi macam galah tapi rilex je dia pakai kereta kodok @ kura kura yang ketot tu.


walau masa kecik kecik aku gelarkan kereta ni kereta kodok @ kura kura tahukah anda sebenarnya kereta Volkswagen ni di inspirasi dari sejenis serangga. Bukan dari haiwan2 yang pernah jadi gelaran pada kereta tu dulu tau...

Banyak perkara kita tak tahu tentang kereta Volkswagen ni.. Nak2 keistimewaan yang dia ada. Hanya pemilik & pemandu VW je tahu apa yang Awesome sangat kereta ni. Kalau korang nak tumpang menyibuk pasal kereta ni meh baca kat sini. Maybe ada info yang menarik yang tak pernah korang tahu contoh serangga yang menjadi inspirasi pencipta kereta ni. Jom baca kat sini >> 11 Perkara Tentang Volkswagen Yang Mesti Anda tahu <<

Zaman 90an kereta ni tak di pandang rare tapi di pandang macam old skool tapi zaman sekarang boleh tahan mahal harga dia.

1 comment:

  1. Hah, sempena dengan nama alaf barunya - Volkswagen Beetle, tentulah tiru bulat-bulat the beetle tu. Hehehe...

    Eh, akak suka kereta ni tau! Exclusive sangat kalau dapat drive, pakai sleeveless blouse dengan skirt kuning paras lutut, dengan spek mata ala-ala Saloma tu... awww... mengancam tau!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com