TENTANG MELBOURNE,AUSTRALIA YANG MUNGKIN ANDA TAK TAHU

24.8.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

TENTANG MELBOURNE,AUSTRALIA YANG MUNGKIN ANDA TAK TAHU. Bukan semua orang berpeluang ke Melbourne ye dak?? Ke Melaka pun ada orang tak pernah sampai inikan nak ke oversea tapi kita belum sampai tak bermakna kita tak tahu apa yang ada kat sana. Dunia hujung jari ni.. tak boleh travel naik flight kita travel seluruh dunia  dengan clik clik jer pun ok.


Sedikit info pasal Melbourne..  Merupakan kota terbesar di Australia yang mempunyai populasi penduduk lebih dari 4 juta orang. Kota yang sentiasa meriah & hidup katanya. Kalau kat Malaysia ni macam KL la kot.. Melbourne jugak merupakan pusat seni, perdagangan, pendidikan, hiburan, olahraga, dan pariwisata.tiap tiap tahun, Melbourne akan merayakan Festival Seni Internasional, Festival Film Internasional Melbourne, Festival Komedi International Melbourne, dan Melbourne Fringe Festival.

Tu antara sedikit info pasal melbourne tapi tahukah korang apa yang best ada kat Melbourne kalau korang satu hari manalah tau ada rezeki nak melancong ke luar negara. Yang ni maybe ramai tak berapa tahu kot.. Jadi kalau korang nak tahu ada apa kat Melbourne yang orang suka sangat nak pergi sana meh tengok kat sini >> 6 Pengalaman Menarik Di Melbourne Yang Mungkin buat anda sanggup Tinggalkan segalanya untuk kesana <<

Tapi kalau takde rezeki kita nak ke Melbourne At Least kita tahu apa yang ada kat sana kan?? Sebab tu la penting untuk kita ambil tahu banyak perkara. Apapun.. tak dapat ke Kota Melbourne kalau ada rezeki jejak kaki ke Kota Mekah.. Ya Allah, tu lebih besar nilai & maknanya. Sebab tu kebanyakkan orang tua.. depa jarang teringin nak pergi ke tempat lain selain Mekah. Kesimpulannya sehebat manapun Melbourne tak mampu menandingi kehebatan Kota Mekah yang sentiasa menjadi impian umat Islam seluruh dunia.

1 comment:

  1. Betul tu..semua tempat di dunia ni cantik..Mekah dan Madinah lagi lah cantik..SubhanaAllah indahnya ciptaan Allah SWT..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com