TUNTUT JANJI AMRAN FANS LEPAS SERPIHAN PESAWAT MH370 DI TEMUI

6.8.15 Suria Lekatlekit 8 Comments

TUNTUT JANJI AMRAN FANS LEPAS SERPIHAN PESAWAT MH370 DI TEMUI. Bila di umumkan serpihan pesawat yang di temui di Pulau Reunion Sah milik MH370.. Serius sentap menyentap tersentap. 16 bulan hilang penuh misteri... dari KL ke beijing di sahkan terhempas dalam lautan hindi & serpihan di temui nun jauh di pulau Reunion. Panjang perjalanan MH370.. biarpun serpihan pesawat di temui tetap menjadi misteri apa yang berlaku sehingga boleh terhempas di lautan hindi?? Agaknya kat mana kotak hitam akan di temui??

Sumber harian Metro

Ya Allah semoga kau beri kekuatan pada semua waris mangsa MH370.. Semua berharap pengakhiran yang baik dalam misteri kehilangan MH370 namun Allah lebih tahu apa yang terbaik. konspirasi apa.. Kita bukan pakar namun percayalah perancangan manusia takkan mampu sehebat Allah. Apa yang berlaku dengan iziNya. Dan tiada satu pun perkara yang berlaku tanpa pengajaran & hikmah di sebaliknya.. Semoga semua mangsa berada dalam kasih sayang Nya...

Tapi yang pasti penemuan serpihan pesawat MH370 buat peminat "Amran Fans" bangkit menuntut janji Amran satu ketika dulu.. Mungkin ada yang ingat apa janji Amran kalau pesawat MH370 di temui & mungkin dah lupa tapi tidak blog lekat lekit penuh puaka, hot & spicy ni.. Janji2 mu tidak hanya ku simpan dalam hati wahai Amran. Janji mu ku semat dalam blog sebagai bahan bukti. Nak tahu apa janji Meran pada rakyat Malaysia kalau pesawat MH370 di temui?? Meh baca kat sini >> JANJI AMRAN FANS BILA PESAWAT MH370 DI TEMUI <<

Macam mana Amran Fans?? Ada bran ke? Jangan nyorok celah ketiak Yana Samsudin pulak lepas ni.. Ramai dah tuntut janji kau tu Meran..

Kita faham maksud Amran tu sebenarnya terlalu mendalam.. Mustahil sesuatu yang besar macam tu boleh hilang tanpa dapat di kesan. Sebelum ni jangankan cebisan pesawat.. sampah yang mengaitkan dengan pesawat MH370 pun tak jumpa tup tup bila jumpa cebisan pesawat.. macam2 bukti yang mungkin ada kaitan dengan MH370 di temui. Adakah sebelum ni penduduk sekitar pulau tu tak pernah tahu kes kehilangan pesawat MH370?? Entah.. dalam macam2 kontroversi yang berlaku di Malaysia.. tiba2 muncul serpihan pesawat MH370. Hanya Allah yang lebih tahu segalanya...

Moral of the story... Lembu di pegang pada tali.. manusia berpegang dengan janji. Sekarang kau pilih meran.. kau nak jadi lembu ke jadi manusia. hahahaha

8 comments:

  1. kan .... tetiba je ... mcm nk suruh org lupa pasal derma tu je kan ....

    ReplyDelete
  2. Tu la.. Pelik bin ajaib sebenarnya hal ni sis. Tapi yelah,kita doa terbaik saja utk MH370.

    ReplyDelete
  3. mesti si meran tengah gundah gulana sekarag ni....hahaha

    ReplyDelete
  4. dia suh bwk blk MH370..kalo xbwk blk xleh la nk tuntut janji tu ahaks

    ReplyDelete
  5. wah..lain dah blog..tapi bahagian header besaq sangt..ke memang macam tu..apa pun nampak lebih teratur..

    ReplyDelete
  6. blog masih under renovation lagi kak Diana... belum siap edit. Ni cuma appearance sementara..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!