YANG MINAT SANGAT DENGAN STAR WARS SILA TENGOK

18.8.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

YANG MINAT SANGAT DENGAN STAR WARS SILA TENGOK. Sapa kat sini peminat filem & watak2 star wars. Mesti ramai kan?? Aku? Tak minat la.. Aku minat cerita seram je hahahaha... Walau aku peminat cerita seram tetap aku prihatin dengan pembaca blog aku yang minat filem star wars ni. Maaflah kalau korang tengok nanti korang rasa geram jer...


Royal selangor & walt disney buat satu kerjasama menghasilkan patung watak star wars dalam bentul logam @ puiter. Memang menarik sebab di penghasilan watak watak star wars ni untuk di jadikan piala, cawan, flash drive & banyak lagi. Untuk pengetahuan peminat star wars.. Ia adalah edisi terhad.

Nak tengok koleksi yang di hasilkan menggunakan puiter @ logam boleh tengok kat sini >> PATUNG LOGAM STAR WARS PALING EPIC DARI ROYAL SELANGOR <<

Aku yang bukan peminat pun tengok macam nak pulak.. Sebab comel pulak bila di ukir bentuk watak star wars tu atas logam @ puiter. Nampak eklusif, unik & menarik. Jadikan cenderahati pun best ni.

3 comments:

  1. terus terang cakap tak minat...hehehe

    ReplyDelete
  2. Tak minat starwars tp mg minat gila cerita seram. Hehehe.

    ReplyDelete
  3. Akak tak minat sangat StarWars ni tapi bab pewter macam ni, tetiba rasa comel ~_^ Oitt.. tak boleh buat hobi kumpul pewter, mahal oi!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!