YANG MINAT SANGAT DENGAN STAR WARS SILA TENGOK

18.8.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

YANG MINAT SANGAT DENGAN STAR WARS SILA TENGOK. Sapa kat sini peminat filem & watak2 star wars. Mesti ramai kan?? Aku? Tak minat la.. Aku minat cerita seram je hahahaha... Walau aku peminat cerita seram tetap aku prihatin dengan pembaca blog aku yang minat filem star wars ni. Maaflah kalau korang tengok nanti korang rasa geram jer...


Royal selangor & walt disney buat satu kerjasama menghasilkan patung watak star wars dalam bentul logam @ puiter. Memang menarik sebab di penghasilan watak watak star wars ni untuk di jadikan piala, cawan, flash drive & banyak lagi. Untuk pengetahuan peminat star wars.. Ia adalah edisi terhad.

Nak tengok koleksi yang di hasilkan menggunakan puiter @ logam boleh tengok kat sini >> PATUNG LOGAM STAR WARS PALING EPIC DARI ROYAL SELANGOR <<

Aku yang bukan peminat pun tengok macam nak pulak.. Sebab comel pulak bila di ukir bentuk watak star wars tu atas logam @ puiter. Nampak eklusif, unik & menarik. Jadikan cenderahati pun best ni.

3 comments:

  1. terus terang cakap tak minat...hehehe

    ReplyDelete
  2. Tak minat starwars tp mg minat gila cerita seram. Hehehe.

    ReplyDelete
  3. Akak tak minat sangat StarWars ni tapi bab pewter macam ni, tetiba rasa comel ~_^ Oitt.. tak boleh buat hobi kumpul pewter, mahal oi!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com