YANG SUKA MAKAN MEE SEGERA BERJENAMA MAGGI SILA BACA

11.8.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

YANG SUKA MAKAN MEE SEGERA BERJENAMA MAGGI SILA BACA. Awat pulak kalau suka makan mee segera berjenama Maggi?? Kontroversi apa pulak ni lekatlekit Ooi... Ada apa - apa tak kena dengan produk maggi ke? Sijil halal kena tarik ke? Kena boikot sebab produk yahudi ke? Atau maggi tu sedap sangat sampai ada yang makan sehingga pecah perut?? Story pleaseeeeeeeeee...

Ni nak story la... Alkisah ternampak iklan Maggi Royal tiba2 berzumba kat banner nuffnang di blog aku ni. Terus check nuffnang sebab tengok iklan tu statik dalam tempoh agak lama.. Selalunya iklan CPUV je statik camtu. Ternyatalah memang ada melekat seketoi lagi CPUV Maggi Royal of the day. Habis tu apa yang best sangat dengan CPUV tu??

CPUV Nuffnang ni yang best kalau tak mandul & subur... Beranak pinak bagaikan wanita yang makan jamu susuk dara katanya. Tapi kalau setakat muncul tapi tak membiak dengan jayanya apapun tak best. Setakat harapan indah yang kosong. Habis tu yang kau up entri pasal CPUV Maggi Royal of the day tu pehal??

Takde la bila aku tengok iklan maggi royal Teringat pulak baru2 ni aku ada try makan Maggi Royal Penang Curry yang rasanya not bad kalau tak letak krimer. Sedap jugak la. Rasa mewah gaya mee segera la. hehehe Tapi yang tu tak berapa best la. Yang ni yang best sebenarnya..


Rupanya Maggi Royal ada buat contest yang hadiahnya lumayan pak.. ibuk.. Hadiah percutian lagi tu.

Untuk maklumat lanjut sila clik >> MAGGI <<

So pada penggemar Maggi tu dari sesia dok mereput organ dalam korang asyik makan mee segera apa kata try join contest tu. Manalah tau menang tak sesia korang makan maggi selama ni ye dak??



Moral of the story.. Makanan berkhasiat pun kalau di ambil secara berlebihan & tak betul jadi racun apatah lagi makanan yang kurang khasiatnya..

3 comments:

  1. nak tanya kt lekit sket yg dah biasa berurusan ngan nuffnang..nape ek iklan tu dok gedik2 kt blog kita tp tgk earning cpuv yilekk..bole tlg explain sket misteri nusantara ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mandul la tu... sama la sekarang saya pun hadapi masalah yg sama.. iklan kerap muncul pun nak naik singgit pun susah. kena tanya nuffnang la kenapa gitu jadinya hahahaha

      Delete
  2. Suspense thriller betullah entri ni. Ni kira 2 in 1 punya entrilah. NN pun yerk, kesedapan Maggi Royal Penang Seafood Curry pun yerk. Pandai sekarang corner baring. Belajar sendiri ke? ~_^

    Akak pernah makanlah sebungkus ke dah 2 bungkus akak beli masa mula-mula promote dululah. Memang sedap tapi akak lagi suka letak krimer lemak berkrim, melemakkan body!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!