10 AKSI MENJARINGKAN GOL YANG MUNGKIN PEMINAT BOLA SEPAK TAK PERNAH TENGOK

21.4.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

10 AKSI MENJARINGKAN GOL YANG MUNGKIN PEMINAT BOLA SEPAK TAK PERNAH TENGOK. Blog aku kalau ada perlawanan bola nak2 lagi siaran langsung kat TV mesti traffic jadi slow sikit. Aku syak pembaca blog lekatlekit.com ni ramai peminat sukan bola sepak. Walau penulis blog ni memang tak ada nafsu nak tengok orang ramai ramai berebut sebiji bola tengah padang. Tapi aku suka ikuti cerita,berita,isu semasa & macam2 lagi termasuk perkembangan bola sepak tanah air. Bukan sebab minat bola tapi aku minat terhadap isu2 semasa. Benda2 tu bagi aku sumber untuk update blog.


Tapi anak dara aku nan sorang ni minat pulak tengok game bola. Memang aku perasan dari dia kecik lagi cuma aku jarang layan minat dia. Kalau dia tertengok.. tengok la. Kalau tak tengok takde makna aku nak remind dia kat TV ada siaran langsung bola sepak. Hahaha.. Satgi berebut channel tv pulak.

Sebab aku tak minat bola sepak maka aku memang la tak pernah tahu aksi2 pemain bola sepak nak menjaringkan gol. Bila terbaca satu artikel ni.. Rasa nak tergelak pulak tengok. Mak aii.. bola sepak pun ada aksi penuh drama macam ni nak jaringkan gol. Sesungguhnya teknik & trick memang ada dramanya. Nak tengok aksi drama menjaringkan gol yang pernah berlaku dalam pertandingan bola sepak, meh tengok kat sini >> 10 Aksi Gol Epik & Paling Kelakar Yang Buat Korang Gelak Sampai Sakit Perut. Dahsyat! <<

Dah tengok?? ok.. ok.. sudah sudah la tu gelak. Kang putus urat kentut merana seumur hidup. terus takde nafsu nak bergelak ketawa lagi. Tapi memang la kan.. Manusia ni memang tak lari dari berdrama dalam apapun situasi. Main bola sepak pun boleh buat drama.. Jadi apa nak pelik kalau drama boleh berlaku di mana2 sahaja even dalam masjid sekalipun. Siapa kata dalam masjid tak ada manusia suka berdrama. Ada.. contoh penyamun.. kemain masuk macam nak solat. Alih2 orang kusyuk bersolat dia bedal habis beg wallet hp orang.

Moral of the story.. Hidup kita memang penuh drama.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!