KALI KEDUA PENGIKUT DATO VIDA KENA TIPU DENGAN ADMIN FB PAGE PALSU

16.4.16 Suria Lekatlekit 3 Comments

KALI KEDUA PENGIKUT DATO VIDA KENA TIPU DENGAN ADMIN FB PAGE PALSU. Kali kedua para pengamal media sosial di tipu oleh oleh admin fb page palsu yang menggunakan nama DatoSeriVida dengan taktik yang sama tapi depa memanipulasikan post yang Dato Vida buat kat IG semalam tu yang mungkin buat orang terpedaya sekali lagi. Maka berpusu pusu la manusia share post tersebut dengan harapan manalah tau rezeki dapat beg mahal. Alih2.. account tu penipu jugak. Dua kali kena tipu beb! Tak tau la aku nak gelak ke nak menangis. hahahaha


Nasib baik la aku tak terpedaya dengan contest2 share & win macam tu. Maybe sebab pemalas jugak kot nak join jadi aku terhindar la dari kena tipu. Macam ni kalau korang teringin sangat nak menang beg berjenama mewah tu.. Memang Dato Vida ada niat nak bagi cuma masih dalam perancangan. Katanya dia ada plan nak bagi pada pengedar & pengikut dia kat IG & FB beg berjenama mewah tu tapi masih di peringkat perancangan. Dia belum decide lagi nak pilih siapa sebagai pemenang beg berjenama mewah. Lebih info korang baca la kat sini yer >>AKHIRNYA DATO VIDA BERMURAH HATI NAK BAGI BEG LV SETELAH PEMINATNYA DI TIPU

Yang best tu tadi aku terbaca kat post di IG dato vida katany FB page palsu yang guna nama dia & menipu pengikut FB page tu konon boleh menang beg berjenama mewah.. alih alih share pages lucah. Ambik kau! Entah2 kena hack ke hapa tak tau la.. Yelah keja menipu je sapa tak bengang kan? Kesian tau mereka2 yang berharap snagat menang beg mahal tu. Tak baik mempersendakan orang sampai macam tu sekali, hokay!


Moral of the story kalau dah dua kali kena tipu hope takde orang yang sama tertipu buat kali ketiga. Apa kejar sangat benda tak pasti tu sedangkan yang sahih anda boleh menang hadiah lebih best dari handbag dok ada tak nak try. Kalau rajin sangat meh try ni >> Kaki Travel Ini Masanya Dapatkan rewards RM10,000 untuk melancong ke bangkok<< yang ni confirm tak tipu. Aku berani bagi jaminan 100%.

3 comments:

  1. kalau la akak jumpe orang yg asyik dok menipu tu satu je yg akak nak cakap kat dia...

    "mak ko hijau!!!" jilake sangat perangai diorang ni

    ReplyDelete
  2. memang terkena.. nasib baik yang kali kedua saya tak join. hahah

    ReplyDelete
  3. Nasib baik akak tak tahu pasal DSV nak bagi beg berjenama percuma sahaja. Tapi kasihan jugalahkan kat mereka yang beria-ia teringin nak dapatkan handbag tu. Siapa tak nak kan beg mahal bagi percuma aje! Mana tau lepas pakai beg DSV tu terus terkena tempias jadi jutawan. Lagilah tak boleh tolak tuah tau!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!