PELANGGAN HOTLINK DAPAT FREE INTERNET SETIAP BULAN SEUMUR HIDUP

29.4.16 Suria Lekatlekit 2 Comments

PELANGGAN HOTLINK DAPAT FREE INTERNET SETIAP BULAN SEUMUR HIDUP. Almaklum la banyak sangat kontroversi katanya maka demi nak meraih kembali kepercayaan pengguna kena la berkorban sikit kan. Orang Malaysia sekarang ni memang teruja dengan benda free... Konon Dato Vida nak bagi Beg LV free berpusu pusu orang share post kat FB alih2 tertipu dengan fake account guna nama Dato Vida. Kat situ kita boleh lihat betapa rakyat Malaysia terbeban dengan kos sara hidup yang tinggi. Selagi ada peluang boleh dapat benda free depa akan sedaya upaya mencuba.


Ni hotlink pulak menjanjikan free internet setiap bulan seumur hidup.. Sapa tak nak free internet. Zaman sekarang dari sekecik kecik anak sampai setua bangka mak bapak semua dah tak boleh hidup tanpa internet. Internet ni boleh buat macam macam perkara tak kira perkara baik, perkara buruk, perkara yang mendatangkan pendapatan atau perkara yang merugikan. Aku pun kalau tak ada internet tak ada jugak la pendapatan sendiri. Almaklum blogger.. bekerja dengan blog ni. Kalau tak ada internet celah mana aku nak update blog. Takkan nak hack wifi jiran tetangga pulak. Curi wifi kemudian buat kerja dapat duit.. Berkat ke rezeki tu. Jadi yang suka curi wifi lepas tu dok menjana pendapatan secara online tu renung renungkan. Jangan post kemain islamik tapi guna wifi curi.

Sebab kesempitan kadang2 orang takde duit nak topup kuota internet. Baru topup hari ni tak sampai seminggu dah kena topup lagi. Tokei padi pun boleh jual petak sawah katanya. Jadi mungkin atas keprihatinan hotlink buat pakej ni kot. Katanya walau kuota internet habis pun tetap korang boleh guna internet percuma ni. macam mana nak dapat percuma kuota internet setiap bulan seumur hidup meh tengok kat sini >> Biar betul! Internet percuma setiap bulan seumur hidup dari Hotlink. Nak meh baca kat sini <<

Lepas ni makin ramai la golongan anti sosial akan membiak katanya. Dari berbayar dapat free. Lepas ni kalau lepak semeja dengan kengkawan tapi berkomunikasi secara online tu dah tak jadi benda pelik la. Sebab kuota internet tak habis habis katanya. Boleh chit chat sampai kontot jari jemari.

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!