13 TIPS MUDAH UNTUK BUAT ORANG DATANG KE MAJLIS ANDA

5.6.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Kalau korang berniat nak buat majlis atau acara yang memerlukan jemputan untuk memeriahkan, aku rasa better korang baca apa yang aku nak share ni. Memang bermanafaat sangat memastikan orang datang ke majlis @ acara yang korang adakan & jemputan pun akan berpuas hati.


Kat sini ada 13 tips macam mana nak pastikan orang senang untuk datang ke majlis @ acara anda. Tips2 ni aku rasa bermanafaat jugak la. Sebab kalau 13 benda ni kita tak permudahkan mungkin membantutkan niat orang untuk datang ke majlis @ acara kita. Kalau datang pun mereka maybe rasa menyusahkan diri.

jadi tips ni bukan saja buat orang rasa nak datang ke majlis anda malah selesa di majlis anda.. Nak tau apa 13 tips ni... Tak elok pulak aku copy paste artikel orang kan? Apakata korang pergi la baca kat sini >> 13 tips Mudah bagi memastikan orang datang ke majlis anda <<

Semoga tips ni membantu anda untuk menguruskan majlis @ acara anda yang memudahkan jemputan yang datang. Jadi jemputan pun takde la nak muncung2 mengata belakang lagi. kekekeke

5 comments:

  1. salam jumaat, wah menarik ni, bolehlah cuba-cuba tengok ni....

    ReplyDelete
  2. assalam....semua tips tu bagos kalau ada penganjur buat majlis camtu sure akak datang punye....hehe

    ReplyDelete
  3. ala tak leh baca la plak opis block .. balik karang la kau baca

    ReplyDelete
  4. Bagus lah dear...mmg ini yang perlu kita hadam kan....supaya majlis yang dirancang jemputan dapat datang dengan baik sekali

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!