9 PERKARA YANG BERLAKU BILA TIBA PUASA & RAYA

15.6.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Sekembalinya dari bercuti maka kena bekerjaraya di blog pulak untuk cari sepoket duit raya katanya. Yelah.. tak berapa hari lagi dah nak puasa lepas tu raya. Jadi dalam mood yang nak sambut puasa ni entri pun kena ada relate dengan sesuatu yang kita nak sambut nanti. Saja la bagi semangat untuk orang berpuasa. Bukan dengar jer pengumuman raya terus gastrik menyerang dengan jayanya...


9 perkara ni memang elak macam mana pun mesti berlaku jugak masa bulan puasa & menjelang raya. Tak berlaku kat kita berlaku kat orang lain.. Yelah.. kekadang ada jugak manusia beragama Islam tak jalani ibadah puasa.. dia rasa western sangat kot sampai rasa tak perlu nak puasa..

Tapi kalau hangpa baca 9 perkara yang akan berlaku bila tiba bulan puasa & menjelang raya confirm ada yang tersengih & setuju punya. Mesti ada yang mengaku depa pun buat macam tu. Tak caya meh baca kat sini >> 9 perkara yang berlaku bila tiba bulan puasa & raya <<

Dah baca? Betul ke tidak? hahahaha

Moral of the story... Hope tahun ni tak ramai yang di serang gastrik hehehe

2 comments:

  1. sebenarnya lepas sahur..seronok kalau blogging hahahah

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!