AYAH YANG MACHO BUAT 15 PERKARA NI

20.6.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

Ayah adalah hero seorang anak jugak hero seorang Isteri. Kalau dia bersikap pondan.. Memang hilang la maruah seorang lelaki. Semua benda nak bini settle kan. Semua benda tak boleh buat dengan alasan sebab dia lelaki memang tak macho la.


Seorang lelaki Macho jugak menyatakan perasaan sayang dia melalui perbuatan bukan duduk lenggang perut dok karang kata2 puitis & romantis ja.. Padahal tiap2 bulan bini jugak kena topup barang dapur, kena jaga anak & bayar segala bil bagai. Tak kenyang la makan ayat. So jangan hanya pandai mengayat tapi tak reti suap anak bini makan.

Nak tau seorang lelaki bergelar Ayah macho ke tidak.. Dia akan buat 15 perkara ni bukan tau buat anak je tapi tak tau nak bela & jaga. Sesetengah lelaki nak gagah perkasa atas katil je tapi bab tanggungjawab lemah gemalai mengalahkan penari makyong. Kerja berat sikit tak boleh.. bawak barang banyak sikit tak boleh.. jalan jauh sikit dah letih.. Pendek kata kalau boleh 24 jam dia nak melingkar atas katil jer... Tapi lelaki yang macho & gagah perkasa confirm sanggup buat 15 perkara ni. Nak tau apa 15 perkara seorang lelaki bergelar Ayah selalu buat meh baca kat sini >> 15 perkara yang seorang Ayah selalu buat <<

Maaf tu artikel orang, tak manis copy paste cuma boleh bagi link jer. hikhikhik. So, lelaki korang ada buat ke 15 perkara ni? kalau takde belum cukup macho walau badan berketak macam roti bun sekalipun.

Moral of the story.. lelaki macho tak perlu sado cukup la dia mainkan peranan sebagai lelaki yang bertanggungjawab.

1 comment:

  1. Hehehhe..part ayat lemah gemalai mcm penari mak yong mmg kelakar. Hehhehhe..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!