BOLEH BERBOGEL DALAM GYM NI

3.6.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Tu dia.. Nak selesa kot semasa bersenam dalam gym sampai berbogel. Bayangkan semua orang dalam gym telanjang bulat sambil dok bersenam guna alatan dalam gym tu.. hahahaha.. dah macam masa mandi kat nursery pulak cuma beza nursery baby & budak2 di bogelkan tapi kat gym baby bangka berbogel.

Sumber Google

Mesti ramai nak tau gym kat mana yang membenarkan pengunjung berbogel yang pasti kalau kat Malaysia dah lama di sita. Nasib baik orang Malaysia belum tahap open macam ni. Kalau tak.. aku tak tau la kan hari2 sesak gamaknya gym tu. Bukan sesak orang nak guna gym sesak orang nak skodeng orang dalam gym.


Tapi aku tengok gym ni.. yang gendut2 & tua jer.. Bogel pun takde sapa terliur katanya. hahahaha.. Gym ni terletak kat spain. Sapa2 yang pergi spain try cari Gim Easy Gym. Tapi jangan korang join berbogel pulak dalam gym. Jaga adat budaya orang Malaysia yer even bukan Islam pun. Bukan budaya kita berbogel dalam gym hahahaha.

Moral of the story... Jangan berbogel dalam gym even di benarkan berbogel sekalipun. Kemaluan bukan untuk di tayang. Patut malu tunjuk kemaluan di tempat awam. hahaha
Sumber : Kaki Bogel Jom Ke Gim Ini

Yang Menarik
yang paling menyampah kat Whatsapp bila orang add masuk ke group tanpa keizinan, hantar mesej2 spam jualan/produk mereka atau suka sangat copypaste khabar2 angin & berita tak sahih.. Ada cara anda membalas mesej mereka menggunakan emoji. Meh tengok sini
These 8 Emoji Comebacks Will Leave Your Annoying WhatsApp Opponents Speechless!

4 comments:

  1. selesa pulak diorang nak berbogel.. euwww

    ReplyDelete
  2. aduiyaii...gym berbogel pon ada kerr...????bermotip sgt la kann

    ReplyDelete
  3. Adoi.. Klu body mcm JLO yang bsenam smbil bogel,mau terjojol jgk biji mata yang lain tu. Hehehehe.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!