CARA SEORANG PELUMBA KERETA PROFESIONAL MALAYSIA BUAT DUIT

29.6.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

Kita selalu bayangkan racer Malaysia ni dapat duit dari hadiah yang di menangi dalam setiap perlumbaan kereta tapi pernah tak kita terfikir kalau yang tak menang tu dia dapat apa? So, dari mana sumber pendapatan dia untuk menampung kehidupan seharian? Dia ada buat kerja lain ke selain menjadi pelumba profesional? Aku ni tak arif la sangat pasal kerjaya seorang pelumba kereta profesional kat Malaysia sebab aku tak minat race race ni. almaklum la.. aku kan pakai driver jer hahahaha


Tapi bagi peminat kereta lumba.. Tapi bukan kereta lumba remote control yer.. Ni pelumba kereta yang tak pakai remote control kena pakai manusia jugak pulas stereng. Tapi bukan spesis 6 pemilik myvi dari Familia myvi club yang jadi viral sebab racing haram kat highway sampai menyebabkan kemalangan pada sepasang suami isteri & seorang bayi& terkorban. Yang tu tak di panggil pelumba profesional.. Setakat myvi nak buat race, apa barang kan?? hehehehe..

Bagi orang orang macam aku yang memang tak tahu sangat pasal pelumba kereta profesional ni mesti nak tahu dari mana depa dapat duit selain dari hadiah yang di menangi. Kalau korang nak tahu dari mana seorang pelumba kereta tu dapat duit meh baca kat sini >> Berapa banyak duit pelumba kereta profesional boleh buat <<

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com