CORONG KHAS UNTUK PEREMPUAN KENCING BERDIRI

15.6.15 Suria Lekatlekit 6 Comments

Apa ke gila makhluk akhir zaman ni. Yang pelik2 & tak senonoh jer depa nak cipta. Elok2 kencing duduk dah nak kencing berdiri. Konon perempuan sekarang boleh buat semua yang lelaki boleh buat termasuk kencing berdiri tanpa menyebabkan seluar basah. Awat la tahap cerdik hangpa ni sampai jadi bengong level paling tinggi.


Tertengok orang share post gambar corong yang di reka khas untuk kaum perempuan guna untuk kencing berdiri. Ya Allah.. darurat sangat ke sampai tak boleh nak mencangkuk & kencing. Perlu ke kencing berdiri? Apa yang mudah sangat kencing berdiri. Kencing berdiri tak perlu basuh ke? Tak bau hancing ke?


Aku tak tau apa kebaikkan & kemudahan guna corong kencing ni.. Nak mudah kencing tepi pokok, dalam semak macam orang lelaki selalu buat ke? Gamak ke orang perempuan nak buat benda camtu. Silap haribulan jadi mangsa rogol pulak. Dah tu macam banyak kerja pulak. Kalau yang jenis pakai kain nak selak, nak pakai corong kencing tu lepas tu baru boleh kencing. Lagi senang pergi toilet.. duduk/cangkung kemudia kencing. Sopan pun sopan.. bersih pun bersih & selamat tu Insya Allah selamat.

Hope aku takkan terserempak dengan mana2 perempuan kat Malaysia pakai corong ni kencing tepi pokok atau dalam semak. Kalau aku nampak aku sepak bontot dia hahahhaa

Moral of the story.. Moga kita terhidar dari terpengaruh dengan trend2 gila dari barat ni.


Yang menarik
9 perkara yang akan berlaku bila tiba bulan puasa & menjelang raya confirm ada yang tersengih & setuju punya. Mesti ada yang mengaku depa pun buat macam tu. Tak caya meh baca kat sini >> 9 perkara yang berlaku bila tiba bulan puasa & raya <<

6 comments:

  1. Mak aihhhh...ni terlebih kreatif ni. Apa la bestnya dpt kencing berdiri ni....

    ReplyDelete
  2. apa lelaki buat perempuan nak jugak....huh..

    ReplyDelete
  3. Kalau nampak perempuan kencing berdiri,kena tengok dulu..dia guna alat ni..atau dia tu tak ori..(pondan)

    ReplyDelete
  4. mengarut aihh alat ni..elok2 pi kencing kat toilet, nak buat camni..
    galak pencemaran,,euuwww

    ReplyDelete
  5. Kathy pun nak tolong sepak sekali..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!