INI SEBAB ANDA PERLU SHARE KISAH RAYA DI LAMAN SOSIAL

27.6.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

Sapa ada pengalaman raya yang best tak kira sedih ke, suka ker janji kita anda memang menyentuh hati & menarik. Jangan sia2 kenangan raya korang macam tu jer... Manafaatkan dengan peluang yang ada.


Terbaca satu iklan petronas yang mencari kisah pengalaman raya untuk di jadikan filem pendek untuk iklan mereka. Wah just share kisah raya anda dengan hashtag #RayaTreasures korang berpeluang untuk lihat kisah korang dalam filem pendek iklan petronas nanti.

Macam best jer... Yang mana suka mengarang cerita lebih - lebih lagi blogger ni elok la try la karang pengalaman raya korang tu. Manalah tau.. Tuah korang kan. Tak cuba jangan harap tuah bergolek2 macam pocong datang kat hangpa noh.. Tak payah malu bukan suruh hangpa berlakon pun suruh karang cerita ja. Amboi tulis blog kisah sweet like kencing manis dengan partner hangpa tak malu pulak nak tulis kisah pengalaman raya tetiba tersiput siput malu pulak. Aku dah join. Alah senang jer.. karang entri kat FB/twitter/Instagram/Google.. post & hashtag jer...

 
Aku rasa macam best jer tu yang aku share dengan hangpa semua. Jadi kalau hangpa minat nak try boleh tengok syarat & peraturan contest ni & macam mana nak submit kisah pengalaman raya korang melalui media sosial macam FB,IG, Google & Twitter kat sini >> Biar betul! PETRONAS nak jadikan pengalaman Raya korang filem pendek untuk iklan mereka? <<

Moral of the story... semua kisah adalah menarik jika kita pandai mengolah dengan baik. Percayalah..

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com