INILAH 15 BENDA KEBAL KITA GUNA HARI HARI

24.6.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

Bila baca artikel pasal 15 benda Kevlar ni aku rasa nak tergelak pun ada. Bukan apa benda ni kadang2 ada di sekeliling kita yang kita tak perasan selama ni. Kadang2 benda tu kita guna hari hari.. kita belasah hari hari.. kita campak hari hari.. Kita jadikan tempat lepas geram bagai.. Tapi tetap jugak berada dalam keadaan baik & sihat walafiat. Memang kebal sungguh.


Bagi yang tak tahu apa tu kevlar.. kevlar adalah satu jenis benda yang di gunakan untuk buat perisai melindungi sesuatu dari rosak atau tercedera. Macam baju kalis peluru tu.. Tu salah satu jenis benda yang menggunakan kevlar la. Tapi kalau korang nak tahu apa benda yang mungkin di perbuat dari kevlar yang kita guna hari hari meh tengok kat sini. Amaran! artikel ni maybe buat korang kata.. "yelah.. dia di perbuat dari kevlar sebab tahan lasak" >> 15 BENDA YANG KITA GUNA HARI HARI YANG MUNGKIN DI PERBUAT DARI KEYLAR <<

Paling penting contoh dia yang dia bagi handphone 3310 memang lagend. 3310 memang terkenal dengan handphone baling anjing yang kebal. Susah nak rosak. Kalau la smartphone sekarang boleh menandingi kekebalan yang di miliki 3310 kan best... hahahaha

Moral of the story.. Apa benda pun yang kebal tapi dapat kat orang yang tengah emosi tak stabil hancur jugak di kerjakannya. Tak caya try buat bini korang mengamuk... hahaha tapi bukan aku. Aku bini yang tak tantrum. hahahaha

2 comments:

  1. Oh, bab handphone tu memang salute betullah! Kebalnya tidak tandingan dengan mana-mana smartphone yang ada. Tapi akak pun pernah baling handphone ke lantai sebab mengamuk dan berkecai gitu aje. Tak diperbuat daripada kevlar tu yerk!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!