KEAJAIBAN YANG BERLAKU PADA WANITA YANG TAK BOLEH HAMIL

10.6.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

Wanita, kalau di sahkan tidak boleh hamil nak2 lagi wanita yang dah berkahwin auto dia akan jadi down. Masa tu la dalam kepala fikir macam2 yang boleh menyebabkan fikiran dia jadi terganggu. Macam tu jugak yang terjadi pada Aishah dalam kisah ni.


Satu2 bayi yang berjaya di lahirkan meninggal dunia & doktor sahkan dia tidak boleh hamil lagi. Hancur luluh hati seorang wanita bila dapat tahu namun kuasa Allah menandingi segalanya. Keajaiban telah berlaku..

Nak tahu apa keajaiban yang Aishah dapat boleh tonton kisah sepasang suami isteri Aishah & shahrol kat sini >> Tonton bagaimana Aishah dan Shahrol menempuh dugaan hidup mereka. <<

Moral of the story pada wanita di luar sana yang belum ada anak atau doktor sahkan tidak boleh mengandung jangan berputus asa dengan hidup anda. Sentiasa bersangka baik dengan Allah & jangan berhenti doa & usaha... Tak mustahil keajaiban akan berlaku.


Yang Menarik
Malaysia sekarang dah kategori 'kurang subur'. Nak tahu kenapa meh tengok sini. Inilah sebab Malaysia antara negara yang mempunyai tahap kesuburan yang rendah sejak 2010 >> Did you know Malaysia has joined the ranks of a “low-fertility” country since 2010? <<

3 comments:

  1. yg mcm iklan tu ke? last2 dpt kembo eh?

    ReplyDelete
  2. Rezeki ni ada dalam macam2 bentuk..bukan anak je..ada yang dapat rezeki dengan harta yang melimpah2..tapi tak de anak..yang pasti Allah maha adil.

    ReplyDelete
  3. Rezeki di beri nikmat utk bernafas pun suatu rezeki jgk. Bersyukut la apa yg ada.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com