KFC PERCUMA SEPANJANG JUN & JULY NI

8.6.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

Buat penggemar ayam goreng terutamanya.. Mesti KFC pilihan anda. Tapi kfc tak la menyediakn menu ayam goreng jer.. Sekarang ni di pelbagaikan mengikut citarasa Malaysia.  Ada burger, nasi ayam kfc, salad & banyak lagi la kalau nak senarai.


Tapi yang takde hari hari kat KFC adalah makan free. Yang ni tawaran untuk June & july sahaja. Sapa yang taknak makan free ye dak? Mc Donald bagi sebiji burger ikan pun berbaris orang tunggu nak redeem makanan free, inikan pulak KFC yang takde isu di kaitkan dengan Israel bagai. Mesti ramai yang nak.

Kalau korang rasa nak makan kfc free sepanjang Jun & july ni meh sini tengok macam mana nak dapat free KFC ni? katanya dapat jugak free sms & panggilan percuma. Wah offer apa yang banyak sangat ni. Tengok la sendiri >> See how you can get a FREE KFC meal this June & July 2015. Don’t miss out!

Yang free ni bukan selalu ada & offer ada expired date maka cepat sikit tengok offer tu. Kang terlepas makan bayar sendiri katanya. hahahaha

Moral of the story.. Yang free semua orang nak kecuali kena maki free je orang taknak hahaha


Jom tengok apa cerita ibu muda anak berderet ni.. muda2 lagi dah rajin beranak katanya
Clik banner untuk ke blog ibu muda ni

3 comments:

  1. Best sbb suka makan kfc..suka sgt makan zinger wrap dia..sedap!!

    ReplyDelete
  2. Katakan YA pada makan free. Hehehhe.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!