KFC PERCUMA SEPANJANG JUN & JULY NI

8.6.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

Buat penggemar ayam goreng terutamanya.. Mesti KFC pilihan anda. Tapi kfc tak la menyediakn menu ayam goreng jer.. Sekarang ni di pelbagaikan mengikut citarasa Malaysia.  Ada burger, nasi ayam kfc, salad & banyak lagi la kalau nak senarai.


Tapi yang takde hari hari kat KFC adalah makan free. Yang ni tawaran untuk June & july sahaja. Sapa yang taknak makan free ye dak? Mc Donald bagi sebiji burger ikan pun berbaris orang tunggu nak redeem makanan free, inikan pulak KFC yang takde isu di kaitkan dengan Israel bagai. Mesti ramai yang nak.

Kalau korang rasa nak makan kfc free sepanjang Jun & july ni meh sini tengok macam mana nak dapat free KFC ni? katanya dapat jugak free sms & panggilan percuma. Wah offer apa yang banyak sangat ni. Tengok la sendiri >> See how you can get a FREE KFC meal this June & July 2015. Don’t miss out!

Yang free ni bukan selalu ada & offer ada expired date maka cepat sikit tengok offer tu. Kang terlepas makan bayar sendiri katanya. hahahaha

Moral of the story.. Yang free semua orang nak kecuali kena maki free je orang taknak hahaha


Jom tengok apa cerita ibu muda anak berderet ni.. muda2 lagi dah rajin beranak katanya
Clik banner untuk ke blog ibu muda ni

3 comments:

  1. Best sbb suka makan kfc..suka sgt makan zinger wrap dia..sedap!!

    ReplyDelete
  2. Katakan YA pada makan free. Hehehhe.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com