MANAGER BARU NORA DANISH HANYA DI BAYAR DENGAN KASIH SAYANG

1.6.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Aku pun nak ada manager jugak lah even aku bukan retis & blogger suam2 taik hidung jer. Kalau setakat bayaran kasih sayang, jangankan ribu riban... jutaria pun aku boleh bagi kasih sayang aku yang tanpa sempadan ni. Apa ingat dapur cik mat gebu jer tanpa sempadan.. Kasih sayang aku pun tanpa sempadan jugak. hahahaha

Sumber Google

Alkisahnya selepas Nora Danish katanya pecat manager lama dia kat Whatsapp tanpa notis 24 jam, lepas tu dia lantik manager baru dia si Nedim tu. Manager merangkap boipren dengan bayaran kasih sayang je kata Nedim. Amboi sweet sweat nya depa. Mau peminat2 drama adaptasi novel melayu terlentok depan skrin pc,enpon,tablet bagai baca statement tu.

Hope sweet sweat depa ni sehingga melangkah ke alam perkahwinan seterusnya kekal bahagia hingga akhir hayat la. Jangan masa sweet jer bayar dengan kasih sayang dah sweat esok bayar dengan sepak terajang pulak. Hope bayaran kasih sayang tu tak jadi ungkitan kalau la berlaku apa2 dalam perhubungan depa. Manalah kita tahu.. masa bahagia semua jadi baik.. masa derita semuanya jadi pahit.

Semoga Nora Danish terus success dalam kerjaya.. Untung Nedim kalau dapat kawen dengan Nora Danish katanya tak payah banyak makeup pun dah cantik. Gambar pun tak payah banyak edit sebab katanya Nora Danish sentiasa nampak muda remaja. Bukan aku yang kata.. depa yang kata dalam iklan Safi Rania. Hahahaha

Moral of the story.. Sapa nak jadi manager aku dengan bayaran kasih sayang boleh PM. hikhikhik

Sumber : Beautifulnara


yang menarik
Merancang untuk ada anak atau menambah anak.. Anda harus merancang kewangan dari sekarang. Tak tahu macam mana nak buat persediaan dari segi kewangan sebelum kehadiran cahaya mata meh baca tips kat sini   
Planning to have children soon? Stop what you’re doing and check this out now.

5 comments:

  1. asalamulaikum...singah sini dan terus terlekat lekit dik....hehehe

    ReplyDelete
  2. Hehehehhe.. Wah,best betul bayarannya tu.. Huntungla...

    ReplyDelete
  3. Hehehehhe.. Wah,best betul bayarannya tu.. Huntungla...

    ReplyDelete
  4. Kalau dah suka... Semuanya indah.. Hehe

    ReplyDelete
  5. Alahai....so manis bak gula gitu! Bayaran dengan kasih-sayang jerk yerk... Memanglah indahnya dunia percintaan kalau dah gini gayanya. Nantilah lepas kahwin, see you in court je memanjang kalau ada masalah. Hopefully tak terjadilah pada depa berdua yerk.

    Angkat tangan cepat!

    Nak Suria...nak! Bayaran dengan penuh kasih sayang yerk? Kita nak manage apa nih sekarang?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!