MESTI ANDA TAK SANGKA 8 BENDA NI CIPTAAN RAKYAT MALAYSIA

30.6.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

Kita asyik dok berbangga dengan teknologi & ciptaan luar negara jer sampai kadang2 apa yang kita nampak hebat sikit kita mesti akan benda tu mesti ciptaan orang luar. Macam tak percaya dengan kemampuan rakyat tempatan untuk cipta benda yang hebat setanding produk luar.


Kadang2 kita barang yang kita guna hari hari pun kita tak tahu benda tu adalah hasil ciptaan orang Malaysia. Macam aku kadang2 memang aku tak ambil pot sangat pun sapa pencipta barang tu. Asal selamat di guna, aku guna jer. Jadi tibalah masa kita kenali barang yang selama ni maybe kita guna hari2 cuma tak tahu ia ciptaan orang malaysia.

Nak tahu apa 8 barang yang mungkin kita guna hari hari yang di cipta oleh orang Malaysia sendiri meh tengok kat sini >> 8 Benda kegunaan harian yang di cipta oleh Rakyat Malaysia <<

3 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com