NAK BERBUKA PUASA DENGAN KFC PERCUMA? TENGOK SINI

19.6.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

Percuma sesuatu yang tak perlu beli & tak boleh beli.. Sapa2 takkan mampu membeli percuma even dia ada duit segunung sekalipun sebab percuma akan datang secara percuma. Hahaha pening korang baca mukadimah entri ni kan? Yang free sapa taknak kecuali orang yang rasa ego & kaya sangat jer... Benda percuma jarang orang pertikaikan kenapa percuma berbanding dengan sesuatu yang kena bayar.


Jadi sempena ramadha ni sesapa yang rasa nak makan kfc percuma jangan lepaskan peluang. KFC tak tersenarai sebagai pemberi sumbangan dana kepada Israel jadi KFC tak ada kontroversi di boikot ke hapa cuma tu la KFC ni tak boleh makan selalu sangat. Kolestrol tinggi beb! Tapi kalau setakat nak makan sekali sekala nak2 lagi time dapat percuma ni takde hal la.

KFC kat malaysia ni menu dia dah di pelbagai ikut citarasa orang Malaysia la. Takde la semua western jer.. Roti,burger,ayam goreng.. Dah ada nasi ayam bagai. Ayam goreng KFC pun dia perasakan dengan citarasa orang asia. Ada tomyam la.. ni yang terbaru KFC ayam kicap meletop pulak. Meletop ke tidak try la korang pergi rasa. Yang pasti lepas kenyang confirm meletop kat bumper belakang. hahahaha...  Tapi hati2 nak lepas bom pastikan di tempat yang bebas sebarang manusia lain.

Jadi kalau rasa nak berbuka puasa dengan KFC percuma meh la tengok kat sini macam mana nak dapat KFC percuma tu >> [PROMO] FREE KFC meal this Ramadan <<

Moral of the story... Orang bagi free rembat sampai gol jer. Bukan sebab kebulur tak pernah makan kfc tapi bukan hari2 dapat free ye dak?

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!