PENGAMBARAN FILEM LUCAH DI ANGKASA LEPAS

17.6.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Orang barat ni confirm otak memang dah banyak berkarat. Gamaknya orang dah tak lalu tengok filem lucah yang di buat kat bumi, depa nak keluar bumi pulak. Dah melakukan perbuatan keji kat bumi tak puas hati lagi.. Nak mencemarkan angkasa lepas pulak.


Terbaca kat satu protal pasal satu hub lucah terbesar Amerika tengah membuat persediakan untuk melakukan pengambaran filem lucah di angkasa lepas. Ada kata baru perancangan ada yang kata dah buat persediaan yang pasti memang depa ada niat nak buat kerja maksiat kat angkasa lepas la.

Kalau la jadi projek jijik depa ni mohon roket depa meletop sebelum sampai ke angkasa lepas. Tak cukup kat bumi nak buat kerja maksiat. Manusia perosak.

Moral of the story.. Hope pembikin filem2 lucah ni dapat hidayah la. Kembali ke pangkal jalan. Even depa non muslim tak salah kita doakan untuk kebaikkan seluruh umat manusia. Yelah.. kalau semakin berleluasa filem lucah benda tu bukan effect non muslim jer.. yang muslim pun banyak layan porno so kita doakan pencetus tu dapat hidayah semoga dia berhenti dari mengeluarkan filem lucah.

Sumber : Filem Lucah Di Angkasa?


Yang menarik
Pelanggan terkejut tengok hidangan ni kat Melaka? Nak tau hidangan apa & apa yang buat mereka terkejut, terkedu & tergamam meh tengok kat sini >> [VIDEO] Malaysians go hysterical when served with something shockingly BIG on the streets of Melaka<<

5 comments:

  1. Allahu, ni kes nak cabar kuasa Allah la ni... Haishhh.. merepek repek betullah orang putih ni

    ReplyDelete
  2. Dunia makin uzur kak... makin pelik laa jadinya akai depa....

    ReplyDelete
  3. Alahai... Nape la tak buat filem lucah kat dalam api neraka je kan? Menjijikkan betul lah..

    ReplyDelete
  4. makin gila manusia2 kat dunia ni.

    ReplyDelete
  5. Ikut nafsu mmg cmtu la... Pastu bala x habis2

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!